Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Marketingstjerne med et godt øje for leadoptimering samt grafisk design

Vil du være en del af en ambitiøs gazelle-virksomhed med rig mulighed for faglig såvel som personlig udvikling?

AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører søger marketingstjerne til at løfte virksomhedens brand og position til næste niveau! Er du passioneret omkring markedsføring og dens magiske evner til at skabe og udvikle brands, generere leads og understøtte salget af vores ydelser? Så er vi landets mest ambitiøse ingeniørfirma som forstår hvilken effekt god markedsføring kan have på vores resultater og har den helt rigtige stilling til dig!

Om AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører

AB Clausen A/S er et rådgivende ingeniørfirma, som udelukkende arbejder med bærende konstruktioner. Vi er drevet af at skabe et unikt og fokuseret miljø, hvor kundetilfredshed og faglighed trumfer bureaukrati og tunge processer. Visionen er at blive kompetencecenter inden for konstruktioner og derfor er der brug for de mest krøllede hjerner i branchen.

Karakteristisk for AB Clausen er den uformelle tone, korte beslutningsprocesser og højt til loftet. Alle har det sjovt samtidig med, at de laver det, de bedst kan lide. Iværksætterånden lever i bedste velgående og virksomheden er kendetegnet ved en agil og forandringsparat kultur. Det er med stolthed, at AB Clausen kalder sig Danmarks største specialiserede konstruktionsvirksomhed og den synlige fremgang er de seneste to år blevet markeret med en kåring som Gazelle-virksomhed.

Vores nye marketingstjerne

I kraft af virksomhedens store vækst, søger vi nu vores nye marketingstjerne, som vil være en afgørende brik i, at løfte vores brand og markedsposition til næste niveau. Du vil få en central rolle i organisationen med reference til vores forretningschef og indgå i tæt samarbejde med ledelsen omkring det strategiske arbejde med salg og marketing. Du vil tegne vores brand og ansigt udadtil og det er derfor afgørende at du har sans for detaljen, et højt kvalitetsniveau og talentet for at kommunikere vedkommende og relevant til udvalgte målgrupper. Du skal være frisk på mange forskelligartede opgaver og på at smøge ærmerne op og tage fat. Til gengæld vil du få stor medindflydelse, frihed under ansvar og mulighed for at videreudvikle dig og dine kompetencer.

Vores drøm af en marketingstjerne besidder

  • En relevant, længerevarende uddannelse inden for marketing fx Cand. merc. (IMM, EMF, SMC, BMC el. lign.) og min. 3 års erfaring fra en lignende stilling, gerne inden for rådgivningsbranchen
  • Erfaring med afholdelse af events og faglige arrangementer fra A-Z
  • Et godt grafisk øje og erfaring med udarbejdelse af grafisk design og superbruger i Adobepakken
  • Erfaring med leadgenererende aktiviteter, UX og udvikling af web, gerne wordpress
  • Erfaring med CRM og accountbased marketing aktiviteter
  • Er fortrolig med adwords, google analytics og SEO
  • Har fingeren på pulsen når det kommer til de nyeste tendenser inden for sociale medier og forstår at producere relevant og vedkommende content målrettet segmenter. Erfaring med produktion af video vil være et stort plus.

Som person har du et positivt livssyn med nysgerrighed og smittende humør og formår at sikre en god stemning blandt kollegaer, og især kunder. Du ser muligheder og tænker ud af boksen i form af kreative, skæve ideer inden for salgs- og marketingtiltag. Endelig besidder du stærke planlægnings- og koordineringsevner og formår at strukturere en hverdag med mange bolde i luften.

Vi vil være de bedste inden for vores felt. – Vil du være en del af holdet?

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og vi indkalder løbende til samtaler. Vi venter dog gerne på den helt rigtig kandidat, men tøv ikke og send en motiveret ansøgning og CV allerede idag til hr@abclausen.dk.

Du er meget velkommen til at kontakte os!

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Kommunikationschef Louise Hoffmann på tlf.: 42909788 eller lho@abclausen.dk eller forretningschef Christian Wittrup på tlf.: 7199 2958 eller chw@abclausen.dk

3