Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Månedens Profil hos Byens Netværk

Månedens Profil hos Byens Netværk

.
.
Steen_Uno21. juni 2016
.
Af Steen Uno
Tlf. 3030 8080

.
AB Clausen er blevet udvalgt til at optræde som Månedens Profil i juli 2016 hos Byens Netværk, der er den danske bygge- og ejendomsbranches tværfaglige netværk og sociale medspiller. 

.
Danmarks største specialvirksomhed for bærende konstruktioner kan således se frem til at blive eksponeret i hele sommermåneden for Byens Netværks 300 virksomheds-medlemmer, forskellige netværksgrupper samt mange tusinde følgere.

Byens Netværk arrangerer hvert år 30-40 arrangementer med fagligt, kulturelt og socialt indhold – foredrag, ejendoms- og virksomhedsbesøg m.v. – der udvikler faglig samhørighed på tværs af medlemmer og brancher.

.
Værdi og inspiration

“Vi finder stor værdi og inspiration i at være medlem af Byens Netværk og deltage i de mange spændende arrangementer.

Her møder vi fantastisk mange spændende mennesker og høster værdifuld viden også uden for vores daglige univers,” siger Ammar Al-Temimi, CEO hos AB Clausen.

Han lægger vægt på at holde sin ingeniørvirksomhed og medarbejdere på forkant med moderne videndeling og innovativ networking – og ikke kun den digitale.

“Derfor ser vi meget store værdier i vores engagement med Byens Netværk og i vores mange konstruktive møder med andre vækstvirksomheder som vores.” •

.
ByensNetværk2Se Månedens Profil juli 2016 hos Byens Netværk

.
Tilbage til nyheder