Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
 • Mission

  Med høj faglighed og fokuseret indsats skaber vores konstruktionsrådgivning merværdi

 • Vision

  Vi vil være bedst til bærende konstruktioner. Vi vil være byggebranchens foretrukne konstruktionsrådgiver.

Konstruktørstuderende med stor interesse for konstruktioner

Vil du være en del af en gazelle-virksomhed som vil være bedst til konstruktioner? Er du en ambitiøs og selvstændig konstruktørstuderende? Så er du måske vores nye studiemedhjælper!

AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører søger en studiemedhjælper med stor faglig interesse inden for bærende konstruktioner, som vil være med til at løse virksomhedens mange opgaver. Der er tale om et selvstændigt job med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Om AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører

AB Clausen A/S er et rådgivende ingeniørfirma, som udelukkende arbejder med bærende konstruktioner. Vi er drevet af at skabe et unikt og fokuseret miljø, hvor kundetilfredshed og faglighed trumfer bureaukrati og tunge processer. Visionen er at blive kompetencecenter inden for konstruktioner og derfor er der brug for de mest krøllede hjerner i branchen.

Kendetegnende for AB Clausen er den uformelle tone, korte beslutningsprocesser og højt til loftet. Alle har det sjovt samtidig med, at de laver det, de bedst kan lide. Iværksætterånden lever i bedste velgående og virksomheden er kendetegnet ved en agil og forandringsparat kultur. Det er med stolthed, at AB Clausen kalder sig Danmarks største specialiserede konstruktionsvirksomhed. Den synlige fremgang er de seneste to år blevet markeret med en kåring som Gazelle-virksomhed.

.

Vores nye studiemedhjælper

Som en del af vores team af konstruktionsingeniører og konstruktører får du et fagligt indblik og forståelse for gennemførelse af små såvel som større projekter inden for bolig-, institutions- og erhvervsbyggeri i forbindelse med nybyg, renovering og ombygning. Du vil indgå som aktivt medlem i de grupper, der tilknyttes de enkelte projekter og følge alle faser og samarbejder med involverede interessenter samt medvirke som faglig sparringspartner for disse.

Som vores nye studiemedhjælper, lægger vi vægt på at, du:

 • Er i gang med en relevant uddannelse
 • Har stor faglig interesse inden for bærende konstruktioner
 • Kan arbejde med digitale værktøjer og processer
 • Har interesse for ny design teknologi: VR, 3D laserscanning og Coputational design
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Har mod på at blive udfordret fagligt såvel som personligt
 • Er én af de bedste på sin årgang med ambition om at blive bedst til konstruktioner

En gylden mulighed

AB Clausen har haft god erfaring med at tilbyde studiejobs og det har mange gange resulteret i en fastansættelse efterfølgende. Som studerende hos AB Clausen får du en gylden mulighed for at prøve dine teoretiske viden af i praksis og styrke din fremtidige karriereudvikling. Arbejdstiden er som udgangspunkt 1 dag om ugen med mulighed for flere timer, og vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dine studieaktiviteter.

 

Send din ansøgning allerede idag!

Ansøgning

Vil du være vores kommende studiemedhjælper, så send os en motiveret ansøgning og CV til HR@abclausen.dk. Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte BIM Manager Jesper Wallaert via mail jwa@abclausen.dk eller telefon 3030 8080/4290 5133.