Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Konstruktørpraktikanter med stor interesse for konstruktioner

Vil du være en del af en gazelle-virksomhed som vil være bedst til konstruktioner? Er du en ambitiøs og selvstændig konstruktørstuderende? Så er du måske vores nye praktikant!

AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører søger 2 konstruktørpraktikanter med stor faglig interesse inden for bærende konstruktioner, som vil være med til at løse virksomhedens mange opgaver i efterårssemestret 2018 eller forårssemestret 2019. Der er tale om et selvstændigt job med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Om AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører

AB Clausen A/S er et rådgivende ingeniørfirma, som udelukkende arbejder med bærende konstruktioner. Vi er drevet af at skabe et unikt og fokuseret miljø, hvor kundetilfredshed og faglighed trumfer bureaukrati og tunge processer. Visionen er at blive kompetencecenter inden for konstruktioner og derfor er der brug for de mest krøllede hjerner i branchen.

Kendetegnende for AB Clausen er den uformelle tone, korte beslutningsprocesser og højt til loftet. Alle har det sjovt samtidig med, at de laver det, de bedst kan lide. Iværksætterånden lever i bedste velgående og virksomheden er kendetegnet ved en agil og forandringsparat kultur. Det er med stolthed, at AB Clausen kalder sig Danmarks største specialiserede konstruktionsvirksomhed. Den synlige fremgang er de seneste to år blevet markeret med en kåring som Gazelle-virksomhed.

Vores nye konstruktørpraktikant

Som en del af vores team af konstruktionsingeniører og konstruktører får du et fagligt indblik og forståelse for gennemførelse af små såvel som større projekter inden for bolig-, institutions- og erhvervsbyggeri i forbindelse med nybyg, renovering og ombygning. Du vil indgå som aktivt medlem i de grupper, der tilknyttes de enkelte projekter og følge alle faser og samarbejder med involverede interessenter samt medvirke som faglig sparringspartner for disse.

Som vores nye praktikant, lægger vi vægt på at, du:

  • Er i gang med en relevant uddannelse
  • Har stor faglig interesse inden for bærende konstruktioner
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Har mod på at blive udfordret fagligt såvel som personligt
  • Er én af de bedste på sin årgang med ambition om at blive bedst til konstruktioner

Om praktikforløbet

AB Clausen har haft god erfaring med at tilbyde praktikpladser. Det har mange gange resulteret i et studiejob samt fastansættelse efterfølgende. Som praktikant hos AB Clausen A/S får du en gylden mulighed for at prøve dine teoretiske viden af i praksis og styrke din fremtidige karriereudvikling.

Praktikperioden er i efteråret 2018 eller foråret 2019. Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer om ugen, men vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dine studieaktiviteter.

Fagleder BIM, Jesper Wallaert

Ansøgning

Vil du være vores kommende praktikant, så send os en motiveret ansøgning og CV til hr@abclausen.dk. Har du spørgsmål til praktikforløbet er du meget velkommen til at kontakte Jesper Wallaert via jwa@abclausen.dk mail eller telefon 3030 8080/4290 5133

rawpixel-com-310778