Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Fagligt indlæg for byggeriets aktører

Fagligt indlæg for byggeriets aktører

– Gør dine kollegaer bedre rustet til at håndtere bærende konstruktioner

I AB Clausen oplever vi ofte, at vores samarbejdspartnere bruger meget af deres tid på at rådføre sig hos os grundet vores specialisering inden for bærende konstruktioner. Det sætter vi stor pris på, men vi vil gerne hjælpe dem til at bruge tiden mere effektivt og gøre dem mest muligt selvstændige, således at alle parter bruger sine ressourcer bedst muligt.

Kom til gå-hjem-møde hos AB Clausen
Torsdag d. 29. juni kl. 15-17

Derfor inviterer vi til gå-hjem-møde torsdag d. 29. juni, hvor du og dine kolleger har mulighed for at komme og høre konstruktionsingeniør og leveranceansvarlig Thomas Torp og afdelingsleder Allan Kure holde et fagligt indlæg om gængse konstruktioner, hvorfor de udformes, som de gør, hvad I skal være opmærksomme på og hvorledes I skal håndtere dette i jeres proces ved renoveringssager.

Det faglige oplæg vil dække gennemgang af:

 1. Tagkonstruktion – Hvad skal der til, når der etableres tagboliger, kviste, tagterrasser, udskiftning af spær etc.?
 2. Altan – Hvilken dokumentation er nødvendig? Hvilke faldgrupper står I overfor?
 3. Vægkonstruktioner – Er væggen bærende eller stabiliserende?
 4. Hvilken betydning har statikken for de endelige løsninger?
 5. Midlertidig afstivning – Hvilke løsninger er der, og hvilke er bedst?
 6. Bindingsværk – Hvilke udfordringer opstår ved bindingsværk ift. fx murstensvægge?
 7. Bjælker/overligger/søjler – Hvornår bruger I hvad? Etageadskillelser – hvad gør I med trapper?
 8. Hvad gør I ved råd/rust i konstruktionerne? Fundament – Hvad gør I, når der sker sætninger og/eller ved underfundering?
 9. Hvordan bruger I optimalt konstruktionsingeniøren?
 10. Hvornår kræver myndighederne statisk dokumentation?
 11. Hvornår skal der bruges anmeldelse eller godkendelse?
 12. Hvad betyder forskellige materialer som mursten, træ, beton etc. for løsningerne?

Mulighed for at skabe netværk på tværs af brancher

Vores faglige indlæg målretter sig til alle faggrupper der har berøring med konstruktioner. Det være sig arkitekter, entreprenører, tømrer, smede, bygherrer mm. Af samme årsag er der rig mulighed for at skabe et netværk på tværs af brancher og eventuelt møde nye, potentielle samarbejdspartnere. Som afslutning på arrangementet vil der derfor være et let måltid mad og mulighed for at netværke.

Tilmeld dig allerede idag

Vil du være den næste til at klæde dig og din kollegaer godt på, så I fremover bedre kan håndtere bærende konstruktioner, så tilmeld dig allerede idag på lh@abclausen.dk. Du er også meget velkommen til at kontakte Louise Hoffmann direkte på telefon 4290 9788, hvis du ønsker yderligere information ligesom at du kan downloade Invitation og fagligt indhold her.

Der er begrænsede antal pladser efter først-til-mølle princippet. Gå-hjem-mødet finder sted på AB Clausens adresse: Valhøjs Allé 176, 2610 Rødovre.

Vi glæder os til at se dig!

SU. senest tirsdag d. mandag d. 26. juni 2017.

Hvad koster statiskeberegninger

Nedrivning af bærende væg

Prisen for vores rådgivning (tegninger og beregninger) af projektet afhænger af, hvor kompliceret projektet er, samt hvor tilgængelige de nødvendige oplysninger er. Typisk koster projekterne fra 4.500 kr. ekskl. moms. Vi laver altid et personligt tilbud på baggrund af din opgavebeskrivelse.