Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Kom med i sauna!

Kom med i sauna!

Nu har du en unik chance for at komme med AB Clausen i sauna – vi lover dog at beholde tøjet på.

På Helgoland har vinterbadeklubben Det Kolde Gys fået ny sauna med plads til 50 badegæster. Saunaen står på 600 træpæle og er bygget med respekt for de omkringliggende bygninger i 100% miljørigtige materialer.

AB Clausen har været rådgivende ingeniører på byggeriet af saunaen, som er tegnet af H+ ARKITEKTER og bygget af LOGIK & CO.

Saunaen er et smukt studie i bæredygtighed og nordiske materialer. Med flot arkitektur og store panoramavinduer kan medlemmerne af vinterbadeklubben nu nyde udsigten over Øresund fra saunaens varme indre.

Skal du med?

I samarbejde med Byens Netværk giver vi dig nu mulighed for at komme med indenfor i en verden, der ellers er lukket land for ikke-medlemmer af Helgoland, når vi åbner døren op og inviterer dig med i sauna.

Program

16.00:                 Ankomst og velkommen v/Byens Netværk

16.10:                Om saunaen v/ Balder Johansen – Logik & Co., Thomas Torp – AB Clausen, Ann-Helene Kappel Nilsson – H+ ARKITEKTER og Kirsten Monrad Jensen – Vinterbadeklubben Det Kolde Gys

17.00:                 Netværk og lille forfriskning

17.30:                 Tak for i dag

17.30:                Saunagus for de friske!

Praktisk info

Tid:                      Onsdag d. 20. april 2016, kl. 16-17.30

Sted:                  Øresundsstien 11, 2300 København S

Tilmelding:       http://www.byensnetvaerk.dk/da-dk/arrangementer/2016/ska-du-med-i-sauna.aspx