Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
  • Glædelig jul og godt nytår!

Julereception hos AB Clausen

Vi vil gerne sige tak til kollegaer og samarbejdspartnere og indbyde til reception på Valhøjs Alle 176, torsdag d. 6. december kl. 14 - 17

Hos AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører vil vi gerne takke for året, der er gået med ønske om et fremtidigt godt samarbejde i året, der kommer. Samtidig vil vi gerne benytte lejligheden til at fejre, at vi har modtaget Rødovre Erhvervspris 2018 og Børsens Gazelle for tredje år i træk, hvor vi samtidig glæder os over en bæredygtig fremgang med en sund bundlinje.

2018 har været et spændende år for AB Clausen

Vi ser tilbage på et 2018 som har stået i vækstens tegn. Det er med stolthed, at vi har introduceret AB Clausens Kompetencehjul, et tværfagligt samarbejde med kompetencebaserede rådgivere, og noterer os spændende sager som value engineering på Rødovre Port, rollen som anerkendt statiker på 40.000 m2 i Carlsberg Byen samt spændende projekter i TRUST-regi, helhedsplan til den almene boligforening Gadehavegaard og store renoveringssager som Posthotellet, Fasangården og Oliebladsgade. Nybyg har taget fart og vi har blandt andet projekteret Trongården, 24.000 m2 rækkehuse i Lyngby samt Baristarækkerne ved Irmabyen i Rødovre, rækkehusene Kongerækkerne på Amager samt Mørdruphave i Humlebæk.

Torsdag d. 6. december

Torsdag d. 6. december kl. 14 – 17 slår vi dørene op for gode samarbejdspartnere, og vil ved samme lejlighed dele Bülow Lakrids – en AB Clausen tradition – ud til vores gode samarbejdspartnere. Her vil være lidt gode julesnacks samt drikke til ganen.

Tilmelding bedes ske senest onsdag d. 28. november via nedenstående formular.
Vi glæder os til at se dig!

Download invitationen

 

Navn og titel på kollegaer der kommer med

.

Find vej