Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Kick-start din karriere som ingeniør-praktikant i DKs største kompetencecenter inden for bærende konstruktioner

Vil du være en del af en gazelle-virksomhed som vil være bedst til konstruktioner? Er du en ambitiøs og selvstændig ingeniørstuderende? Så er du måske vores nye ingeniørpraktikant!

AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører søger 4 praktikanter med stor faglig interesse inden for bærende konstruktioner, som vil være med til at løse virksomhedens mange opgaver i forårssemestret 2019. Der er tale om et selvstændigt job med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Om AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører

AB Clausen A/S er et rådgivende ingeniørfirma, som udelukkende arbejder med bærende konstruktioner. Vi er drevet af at skabe et unikt og fokuseret miljø, hvor kundetilfredshed og faglighed trumfer bureaukrati og tunge processer. Visionen er at blive kompetencecenter inden for konstruktioner og derfor er der brug for de mest krøllede hjerner i branchen.

Kendetegnende for AB Clausen er den uformelle tone, korte beslutningsprocesser og højt til loftet. Alle har det sjovt samtidig med, at de laver det, de bedst kan lide. Iværksætterånden lever i bedste velgående og virksomheden er kendetegnet ved en agil og forandringsparat kultur. Det er med stolthed, at AB Clausen kalder sig Danmarks største specialiserede konstruktionsvirksomhed. Den synlige fremgang er de seneste to år blevet markeret med en kåring som Gazelle-virksomhed.

Vi har en passion for konstruktioner

Vi er 100% fokuseret på konstruktioner. Dette fokus gør til gengæld, at vi arbejder bredt med konstruktioner, indenfor såvel nybyggeri, renovering og konvertering. Vi har arbejdet med boligejendomme, med institutioner, med idræt og kultur, med hoteller, med kulturarv, indenfor industrien, med altaner, med hospitaler, med kontorer og domiciler og med udviklingsprojekter. Vi har igennem årene oparbejdet et fasttømret og gennemprøvet setup for samarbejder med andre rådgivere, og løfter ofte den samlende projekteringsopgave og teamer op med den eller de (oftest) teknik-rådgivere som passer bedst til det enkelte projekt. Vi har > 20 faste samarbejdspartnere, som specialiserer sig indenfor hvert deres område. Ved at kende hinanden godt, så teamer vi op, således at vi giver den størst mulige værdi for det enkelte byggeprojekt.

11

Vores nye ingeniørpraktikant

Som en del af vores team af konstruktionsingeniører får du et fagligt indblik og forståelse for gennemførelse af små såvel som større projekter inden for bolig-, institutions- og erhvervsbyggeri i forbindelse med nybyg, renovering og ombygning. Du vil indgå som aktivt medlem i de grupper, der tilknyttes de enkelte projekter og følge alle faser og samarbejder med involverede interessenter samt medvirke som faglig sparringspartner for disse.

Som vores nye praktikant, lægger vi vægt på at, du:

• Er i gang med en relevant uddannelse

• Har stor faglig interesse inden for bærende konstruktioner

• Kan arbejde selvstændigt

• Har mod på at blive udfordret fagligt såvel som personligt

• Er én af de bedste på sin årgang med ambition om at blive bedst til konstruktioner

Om praktikforløbet

AB Clausen har haft god erfaring med at tilbyde praktikpladser. Det har mange gange resulteret i et studiejob samt fastansættelse efterfølgende. Som praktikant hos AB Clausen A/S får du en gylden mulighed for at prøve dine teoretiske viden af i praksis og styrke din fremtidige karriereudvikling. Praktikperioden er i foråret 2019. Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer om ugen, men vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dine studieaktiviteter. Praktikken er lønnet.

 

Vil du også være bedst til konstruktioner?

Ansøgning

Vil du være vores kommende ingeniørpraktikant, så send os en motiveret ansøgning og CV til hr@abclausen.dk. Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Burak Demirci via mail bkd@abclausen.dk eller telefon 3030 8080/2830 0389.

Burakweb

Kick start din karriere som ingeniør i en virksomhed som vil være bedst til konstruktioner

Vil du være praktikant i AB Clausen?