Ingeniørpraktikanter med stor interesse for konstruktioner

Vil du være del af en gazelle-virksomhed i rivende udvikling? Er du ambitiøs og selvstændig ingeniørstuderende med stor interesse for konstruktioner? Så er du måske vores nye ingeniørpraktikant !

AB Clausen A/S søger en praktikant med stor faglig interesse inden for bærende konstruktioner, som vil være med til at løse virksomhedens mange opgaver. Der er tale om et selvstændigt job med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Samtidig får du mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne afhængig af, hvad du kan.

Om opgaverne

AB Clausen Rådgivende Ingeniører er 100% konstruktionsorienteret. Det betyder, at vi fokuserer al vores tid og alle vores ressourcer på bærende konstruktionsprojekter. Det kaster naturligvis en masse spændende opgaver af sig inden for konstruktioner.

Om dig

Som vores nye ingeniørpraktikant lægger vi vægt på, at du:
– er i gang med en relevant uddannelse
– har stor faglig interesse inden for bærende konstruktioner
– kan arbejde selvstændigt

Om jobbet

AB Clausen har haft god erfaring med at tilbyde praktikpladser. Det har mange gange resulteret i studiejob samt fastansættelse efterfølgende. Som praktikant hos AB Clausen A/S får du en gylden mulighed for at prøve dine teoretiske viden af i praksis og styrke din fremtidige karriereudvikling. Praktikperioden er i efteråret 2018. Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer om ugen, men vi er selvfølgelig fleksible i forhold til dine studieaktiviteter. Praktikken er lønnet.

Vi har en passion for konstruktioner

Vi er 100% fokuseret på konstruktioner. Dette fokus gør til gengæld, at vi arbejder bredt med konstruktioner, indenfor såvel nybyggeri, renovering og konvertering. Vi har arbejdet med boligejendomme, med institutioner, med idræt og kultur, med hoteller, med kulturarv, indenfor industrien, med altaner, med hospitaler, med kontorer og domiciler og med udviklingsprojekter. Vi har igennem årene oparbejdet et fasttømret og gennemprøvet setup for samarbejder med andre rådgivere, og løfter ofte den samlende projekteringsopgave og teamer op med den eller de (oftest) teknik-rådgivere som passer bedst til det enkelte projekt. Vi har > 20 faste samarbejdspartnere, som specialiserer sig indenfor hvert deres område. Ved at kende hinanden godt, så teamer vi op, således at vi giver den størst mulige værdi for det enkelte byggeprojekt.

11

Ansøgning

Vi søger 2-3 praktikanter med stor faglig interesse inden for bærende konstruktioner. Vil du være vores kommende ingeniørpraktikant, så send os din ansøgning og CV til afdelingsleder Burak Demirci via mail bkd@abclausen.dk. Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte Burak Demirci via bkd@abclausen.dk eller telefon 3030 8080.

Om AB Clausen A/S

AB Clausen A/S er en rådgivende ingeniørvirksomhed med fokus på konstruktioner. Vi fungerer som uvildige rådgivere og er kendt blandt kunder og samarbejdspartnere for vores høje kvalitetsbevidsthed. Vi har er en god og rummelig arbejdsplads med et højt ambitionsniveau, fagligt kompetente kollegaer og plads til forskellighed og privatliv. Vi yder engageret og professionel rådgivning, der skaber vedvarende merværdi for vores kunder. Du kan læse mere om os på www.abclausen.dk.

 

 

Kick start din karriere som ingeniør i en virksomhed som vil være bedst til konstruktioner

Vil du være praktikant i AB Clausen?

IMG5285307