AB Clausen A/S Rådgivende Ingeniører A/S

Bedst til konstruktioner

Industri

Industri

Hos AB Clausen arbejder vi 100 % med bærende konstruktioner. Vi har konstruktionsingeniører med op til 40 års ingeniørerfaring og op til 10 års håndværkerbaggrund, som er eksperter i udarbejdelse af statisk dokumentation. I vores team har vi specialister inden for beton, træ, stål og aluminium.

Vi har erfaring med små som store industriprojekter:

 • Halbyggeri til industri, bilhuse, landbrug og sport
 • Havnebyggeri, flydebroer
 • Kraner
 • Gaffeltrucks
 • Elevatorkabiner
 • Støjværn
 • Lysmaster

Byggevareforordningen (EU) stiller krav om CE-mærkning for bærende konstruktioner af metal og tilbehør, hvilket indebærer, at der skal udarbejdes ydeevnedeklaration og CE-mærkning iht. EN1090-1. AB Clausen A/S anvender Eurocode til dimensionering af konstruktioner, som EU foreskriver, og beregner laster for bærende konstruktioner på stål og aluminiumkonstruktioner samt detaljeret tegningsmateriale.

Vælger du AB Clausen A/S som samarbejdspartner til dit næste byggeprojekt, så stiller vi en selvkørende og løsningsorienteret konstruktionsingeniør til rådighed, som vil være din kontaktperson gennem hele processen. Alle vores konstruktionsingeniører sætter en stor ære i kvalitet, og de sikrer altid, at projekter hverken er over- eller underdimensioneret. Du får med garanti en proaktiv samarbejdspartner, der foretrækker dialog og ærlighed – vi lover aldrig mere, end vi kan holde. Skal vi være jeres samarbejdspartner på et af jeres større projekter, så samler vi et stærkt hold bestående af projektledere, konstruktionsingeniører og teknisk tegnere.

Er det dit ønske, at vi skal varetage alle ingeniørfag på dit byggeprojekt, så gør vi gerne dette. Vi har gode samarbejder med andre ingeniørvirksomheder med fokus på installationer eller el. Det vil så være vores projektleder, der varetager hele projektstyringen, således at du kun skal have kontakt til os.

Der er mange parter i spil ved byggeprocessen, hvorfor det er nødvendigt med en systematiseret kommunikation og koordinering med henblik på at optimere processen og at bevare overblikket. Hos AB Clausen A/S har vi en anderledes måde at tænke på hvad angår planlægning og styring af byggeprojekter. Vores fagligt dygtige konstruktionsingeniører arbejder dagligt med trimmet projektering, når de løser konstruktionsopgaver. Holdningen bag Trimmet Projektering er, at nøglen til forbedring ligger i at forbedre hver enkelt aktivitet.

“Trimmet Projektering – minimerer spildet og maksimerer værdien”

Strategien for en bedre proces:

 • Vi søger at minimere spildet og at maksimere værdien
 • Stort fokus på kundens/brugerens behov, ønsker og krav
 • Vi tilstræber et jævnt arbejdsflow
 • Vi forsøger at øge forudsigeligheden
 • Vi gennemarbejder hele forløbet grundigt inden projektstart

Fejl, ventetid og flaskehalsproblemer regnes for spildtid i en byggeproces. Tid er penge!

Vores fokus og erfaring med optimering gør, at vores leverancer er af høj kvalitet, til tiden og til bedst mulige pris.

Er du interesseret i at indgå et samarbejde med os, så er du altid velkommen til at tage kontakt til AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S på mail@abclausen.dk eller på telefon 3030 8080. Så kan du høre nærmere om et samarbejde, og vi kan også arrangere et helt uforpligtende præsentationsmøde.

 

Tilbage til forside