Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Her kan du tjene stort på at bygge førstesal

Mere rum til familien og i økonomien kan nu blive en realitet for tusinder af boligejere af etplanshuse, hvis de vælger at udvide med førstesal. Ikke nok med at familier kan få næsten dobbelt så meget plads at boltre sig på, men ifølge vores nyeste beregninger foretaget i samarbejde med Boliga kan der også være flere millioner kroner at hente i forøget værdi – hvis man altså bor i den rigtige kommune.

Top ti: Områder med størst gevinst ved førstesalsfinten

Friværdigevinst ved etablering af 98 kvm førstesal – typisk nyt areal for et 140 kvm parcelhus. Gevinsten er vel at mærke efter, at alle omkostninger til førstesalen er betalt. Beregningerne gælder ud fra salgskvadratmeterpris på villaer solgt i 2015.

  1. Frederiksberg – 2,8 millioner kroner
  2. Charlottenlund – 2,7 millioner kroner
  3. Klampenborg – 2,6 millioner kroner
  4. Hellerup – 2,3 millioner kroner
  5. Aarhus C – 2,3 millioner kroner
  6. Gentofte – 2,1 millioner kroner
  7. Virum – 2,0 millioner kroner
  8. Dyssegård – 1,9 millioner kroner
  9. København NV – 1,8 millioner kroner
  10. Valby – 1,7 millioner kroner

Se den samlede liste med beregninger for alle landets postnumre, der har haft over 20 salg i 2015 her.

Se den samlede liste med beregninger for alle landets postnumre, der har haft over 20 salg i perioden 01.07.2013-01.07.2014 her.

Kilde: Boliga og AB Clausen Rådgivende Ingeniører

AB Clausen kan hjælpe dig med en ny førstesal

I AB Clausen er vi specialister i bærende konstruktioner, og at yde ingeniørrådgivning i forbindelse med etablering af en ny førstesal er en af vores spidskompetencer. Overvejer du at udvide med førstesal, så kan du læse mere om etablering af førstesal her.

Har du yderligere spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende møde med os om forskellige muligheder, så er du altid velkommen til at kontakte os. Send os enten en mail på mail@abclausen.dk, ring til os på tlf. 3030 8080 eller kontakt os her.

 

Tilbage til forside