Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg:
Fagligt indlæg for byggeriets aktører

Fagligt indlæg for byggeriets aktører

– Gør dine kollegaer bedre rustet til at håndtere bærende konstruktioner

I AB Clausen oplever vi ofte, at vores samarbejdspartnere bruger meget af deres tid på at rådføre sig hos os grundet vores specialisering inden for bærende konstruktioner. Det sætter vi stor pris på, men vi vil gerne hjælpe dem til at bruge tiden mere effektivt og gøre dem mest muligt selvstændige, således at alle parter bruger sine ressourcer bedst muligt.

Derfor tilbyder vi at komme ud til din virksomhed og holde et fagligt indlæg om gængse konstruktioner, hvorfor de udformes, som de gør, hvad I skal være opmærksomme på og hvorledes I skal håndtere dette i jeres proces ved renoveringssager.

Vi har afholdt mange indlæg med stor succes, og det har vi fået mange gode tilbagemeldinger og rosende ord for af nogle af de virksomheder, vi har været ude hos:

– Claus Dam, ingeniør i Peter Jahn

”Vi har haft besøg af AB Clausen v/ Ammar og Thomas for at blive orienterede om, hvor AB Clausen kan være os behjælpelige med konstruktionsmæssig bistand, og hvor vort fokus skal være, når vi er ude på forskellige typer bygninger/ejendomme.
Vi var rigtig glade for en god og informativ gennemgang af konstruktionsprincipperne, og vi er ikke i tvivl om, at vi vil komme til at arbejde tættere sammen i den kommende tid, lige som vi ikke vil undlade at nævne deres ekspertise i vores store omgangskreds.”

– Birgit, arkitekt hos Casa Arkitekter

”Vi fik ved vores møde med AB Clausen et herligt tværfagligt træf, hvor det blev tydeligt, at ingeniørens viden om de konstruktioner, som vi møder i for eksempel ombygningsopgaver, kan give arkitekten afsæt i den tidlige fase til bedre funderet beslutningsgrundlag.
Det betyder ikke – “nej, det kan ikke lade sig gøre” men “når I beslutter dette, skal vi inddrage denne eller denne løsning.”

– Meget konstruktivt
– Meget åbent
– Meget professionelt”

– Mathias Refnov, Projektleder i Ishøj Kommune

”Oplægget var godt orienterende og genopfriskede vores viden på det statiske område. Derudover fik vi at se, hvilke andre ydelser AB Clausen kan yde ud over det, vi bruger dem til allerede.”

 

Vil du være den næste til at klæde dig og din kollegaer godt på, så I fremover bedre kan håndtere bærende konstruktioner, så kontakt Jesper Pedersen på js@abclausen.dk og hør mere om vores faglige indlæg. Vi kommer med glæde ud til jer og deler ud af vores viden, som vi selvfølgelig skræddersyr efter jeres behov.

Læs mere om  Fagligt indlæg

 

Tilbage til forside