Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
 • Kongelundsvej

  Nyopførelse af Kongerækkerne, 3 boligeblokke på 1.996 m2 opført i porebeton.

  SE REFERENCER
 • Baristarækkerne

  Nyopførsel af moderne rækkehuse i Rødovres nye, attraktive bydel.

  SE REFERENCER
 • Enghave Brygge

  Nybyg af 263 boliger, daginstitution og parkeringskælder.

  SE REFERENCER
 • Det Flydende Aktivitetshus

  Flydende aktivitetshus til havnepromenade i Nordhavn.

  SE REFERENCER
 • Posthotellet

  Renovering og omdannelse af 25.400 m2 bevaringsværdig ejendom i København.

  SE REFERENCER
 • Clever Ladestationer

  Revolutionerende hurtig ladestation til elbiler i Danmark, Norge & Sverige

  SE REFERENCER
 • Helgoland Sauna

  Projektering af bæredygtig sauna inspireret af havet og bølgerne.

  SE REFERENCER

Kompetencebaseret rådgivning

AB Clausen har specialiseret sig i bærende konstruktioner, fordi vi tror på, at et fagligt fokus og specialisering skaber merværdi for vores kunder. Vores projektledere varetager den tværfaglige projektstyring med eksterne rådgivere, så vores kunder kun behøver at indgå aftale med os som ingeniørrådgiver. Dette koncept kalder vi for “Kompetencehjulet”.

I et samarbejde med AB Clausen som styringsrådgiver er vores kunder sikret de bedst mulige kompetencer inden for de ingeniørmæssige fagdiscipliner. Vi sikrer vores kunder kvalitet og bygbare løsninger, som er udarbejdet af fagspecialister – de bedste inden for feltet.

En bevægelse væk fra konsolideringstrenden

Med Kompetencehjulet går AB Clausen mod den konsolideringstrend der har præget rådgivningsbranchen igennem de seneste år. Vores fokus er, at skabe merværdi for vores kunder ved at arbejde sammen med og på tværs af andre specialiserede rådgivningsvirksomheder. En vigtig pointe i denne sammenhæng, at ved de små firmaer er det ofte ejeren selv, som sidder med hånden på kogepladen, der er tæt på projektet. Ligesom beslutningsprocesserne i relation til aftaler er kortere, end hos de store ingeniørhuse.

Vi mener det er vigtigt, at samarbejde med flere forskellige kompetencecentre, så vi derved kan sammensætte et skalérbart projekthold, skræddersyet til den specifikke opgave. På den måde kan vi tilbyde rådgivningsydelser som er kendetegnet ved at være agile, fleksible og konkurrencedygtige.

- Om kompetencebaseret rådgivning

Henrik Garver, Adm. dir. for FRI

”En af fordelene ved kompetencebaseret rådgivning er, at det er muligt for kunden at købe præcis det speciale der er behov for, og intet andet, fra en rådgiver der leverer netop denne ydelse på et højt niveau. Det kræver så også at kunden er bevidst om hvilke præcise ydelser der faktisk er behov for. Det vil samtidig også kunne styrke de mindre rådgivningsvirksomheder. Og en first-mover på området, som AB Clausen, vil samtidig få en stærk position som de der kan samle det rigtige hold af kompetencebaserede, specialiserede rådgivere, der matcher kundernes behov og koordinerer den samlede leverance”.

b5a1515henrikgarver
12

Vil du vide mere om kompetencebaseret rådgivning og Kompetencehjulet

Spørgsmål?

Kontakt Projektchef og ansvarlig for Kompetencehjulet Kristoffer Krarup direkte via tlf.: 42909993 eller mail kkr@abclausen.dk