Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed
 • Bedst til konstruktioner

  Vi løfter totalrådgivning i samarbejde med andre fagspecialister

 • .

   

  Fokus, ansvar og faglighed

  Det handler om tillid. - Derfor arbejder vi kun med det, vi er bedst til!

 • .

   

   

  .

  Kompetencebaseret rådgivning

  Vi tror på, at et fagligt fokus og specialisering skaber merværdi for vores kunder

Kompetencebaseret rådgivning

Det handler om tillid, derfor gør vi kun dét vi er bedst til

Hos AB Clausen tror vi på, at kompetencebaseret rådgivning skaber det bedste resultat inden for de respektive fagligheder. AB Clausen investerer i tværfaglig projekt- og projekteringsledelse, for på den måde at optimere arbejdet sammen med de øvrige ingeniørfag. Vores kunder betror os i stigende grad med total ingeniørrådgivning, hvor vi tilknytter kompetencebaserede rådgivere. Vi samarbejder således med en lang række specialister og fagspecifikke virksomheder, hvorved vi løfter alle fagdiscipliner.

Fagligt fokus og specialisering skaber merværdi for vores kunder

AB Clausen er specialiseret inden for konstruktioner fordi vi tror på, at et fagligt fokus og specialisering skaber merværdi for vores kunder. Vi betragter bærende konstruktioner som værende skelettet hvor fagligheden ikke varierer voldsomt fra byggeri til byggeri. Alle de tekniske fag varierer dog meget ift. anvendelsen af bygningen. Vi ved af erfaring, at specialisering skaber det bedste resultat inden for de respektive felter og med et samarbejde med AB Clausen som totalrådgiver, er kunden sikret de bedst mulige kompetencer inden for de forskellige fagdiscipliner.

En kompetencebaseret tilgang til at løfte totalrådgivning har længe vist sig at være et bæredygtigt koncept. Kigger man til større lande som eksempelvis Tyskland, Holland og England er der talrige eksempler på store ingeniørhuse som er 100% specialiseret inden for deres respektive fagområder og således løfter projekter i samarbejde med andre fagspecialister, hvormed kunden får kvalitet og bygbare løsninger som er udarbejdet af fagspecialister. – De bedste inden for feltet. Dette er en model AB Clausen er inspireret af og kontinuerligt søger at optimere, med det mål for øje at tilbyde den bedste rådgivning der findes på markedet. Vores tværfaglige projektledere varetager hele projektstyringen. På den måde skal du kun indgå aftale med én ingeniørrådgiver – og vi sørger for resten.

Kristoffer Krarup, Projektchef og ansvarlig for Kompetencehjulet

En bevægelse væk fra konsolideringstrenden

Med Kompetencehjulet går AB Clausen mod den konsolideringstrend der har præget rådgivningsbranchen igennem de seneste år. Vores fokus er, at skabe merværdi for vores kunder ved at arbejde sammen med og på tværs af andre specialiserede rådgivningsvirksomheder. En vigtig pointe i denne sammenhæng, at ved de små firmaer er det ofte ejeren selv, som sidder med hånden på kogepladen, der er tæt på projektet. Ligesom beslutningsprocesserne i relation til aftaler er kortere, end hos de store ingeniørhuse.

Vi mener det er vigtigt, at samarbejde med flere forskellige kompetencecentre, så vi derved kan sammensætte et skalérbart projekthold, skræddersyet til den specifikke opgave. På den måde kan vi tilbyde rådgivningsydelser som er kendetegnet ved at være agile, fleksible og konkurrencedygtige.

- Om kompetencebaseret rådgivning

Henrik Garver, Adm. dir. for FRI

”En af fordelene ved kompetencebaseret rådgivning er, at det er muligt for kunden at købe præcis det speciale der er behov for, og intet andet, fra en rådgiver der leverer netop denne ydelse på et højt niveau. Det kræver så også at kunden er bevidst om hvilke præcise ydelser der faktisk er behov for. Det vil samtidig også kunne styrke de mindre rådgivningsvirksomheder. Og en first-mover på området, som AB Clausen, vil samtidig få en stærk position som de der kan samle det rigtige hold af kompetencebaserede, specialiserede rådgivere, der matcher kundernes behov og koordinerer den samlede leverance”.

b5a1515henrikgarver
12

Vil du vide mere om kompetencebaseret rådgivning og Kompetencehjulet

Spørgsmål?

Kontakt Projektchef og ansvarlig for Kompetencehjulet Kristoffer Krarup direkte via tlf.: 42909993 eller mail kkr@abclausen.dk