Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
 • Mission

  Med høj faglighed og fokuseret indsats skaber vores konstruktionsrådgivning merværdi

 • Vision

  Vi vil være bedst til bærende konstruktioner og byggebranchens foretrukne konstruktionsrådgiver

Erfaren konstruktionsingeniør

Vi vil være bedst til konstruktioner! - Vil du være med på holdet? AB Clausen søger erfaren konstruktionsingeniør.

Vil du være en del af en succes, hvor du får mulighed for at nørde konstruktioner hver dag sammen med 38 ligesindede, der alle brænder for bærende konstruktioner? Har du ambitioner om at blive fagprojektleder på vores større projekter samt interesse for arbejdet med konkurrencer og tilbud? Så er du måske vores nye, erfarne konstruktionsingeniør.

AB Clausen A/S er et rådgivende ingeniørfirma, som udelukkende arbejder med bærende konstruktioner. Vi er drevet af, at skabe et unikt og fokuseret miljø, hvor kundetilfredshed og faglighed trumfer bureaukrati og tunge processer.

Kendetegnende for AB Clausen er vores uformelle tone, korte beslutningsprocesser og højt til loftet. Vi har det sjovt samtidig med, at vi laver det, vi bedst kan lide. Iværksætterånden lever i bedste velgående og vi er kendetegnet ved en agil og forandringsparat kultur, samtidig med, at vi med stolthed, kalder os Danmarks største specialiserede konstruktionsvirksomhed.

Vores mission er anerkendt af markedet og bygherrer, og det har understøttet en bæredygtig vækst med stigende efterspørgsel på vores ydelser. Vores fremgang er de seneste to år blevet markeret med en kåring som Gazelle-virksomhed. Vi får rigtig mange spændende opgaver ind, og derfor søger vi nu en erfaren og fagligt stærk konstruktionsingeniør til at supplere vores medarbejderstab på 38 og som vil være med på rejsen til at indfri vores vision om at blive et førende kompetencecenter inden for konstruktioner.

Vi har en passion for konstruktioner

Vi er 100% fokuseret på konstruktioner. Dette fokus gør til gengæld, at vi arbejder bredt med konstruktioner, indenfor såvel nybyggeri, renovering og konvertering. Vi har arbejdet med boligejendomme, med institutioner, med idræt og kultur, med hoteller, med kulturarv, indenfor industrien, med altaner, med hospitaler, med kontorer og domiciler og med udviklingsprojekter. Vi har igennem årene oparbejdet et fasttømret og gennemprøvet setup for samarbejder med andre rådgivere, og løfter ofte den samlende projekteringsopgave og teamer op med den eller de (oftest) teknik-rådgivere som passer bedst til det enkelte projekt. Vi har > 20 faste samarbejdspartnere, som specialiserer sig indenfor hvert deres område. Ved at kende hinanden godt, så teamer vi op, således at vi giver den størst mulige værdi for det enkelte byggeprojekt.

11

Om jobbet

Som en del af vores team af konstruktionsingeniører får du det faglige ansvar for gennemførelse af større projekter inden for bolig-, institutions- og erhvervsbyggeri i forbindelse med nybygning, renovering og ombygning inden for følgende områder:

 • Projektering af beton-, stål- og trækonstruktioner
 • Rådgivning i forbindelse med konstruktive valg/løsninger
 • Deltagelse i projekteringsprocessen som fagprojektleder med direkte kundekontakt
 • Projektstyring, fagledelse, digital projektering

Du vil typisk stå for projekteringen og indgå som leder i de grupper, der tilknyttes de enkelte projekter. Du vil følge projekterne i alle faser fra start til slut og samarbejde med alle involverede interessenter samt medvirke som faglig sparringspartner for disse.

Om dig

Som vores nye konstruktionsingeniør lægger vi vægt på, at du:

 • Har en uddannelse som bygningsingeniør med speciale i bærende konstruktioner
 • Har +5 års erfaring som konstruktionsingeniør
 • Er generalist med viden om såvel beton, stål, træ, geoteknik m.v.
 • Erfaring med at arbejde i Revit, Strusoft og/eller Robot
 • Har interesse for at lave konkurrencer og deltage i tilbudsarbejdet
 • Er selvstændig, løsningsorienteret og har gennemslagskraft
 • Er interesseret i at bidrage til AB Clausens positive udvikling
 • Har gode kommunikationsevner og kan gå i dialog med kolleger og eksterne samarbejdspartnere

 

 

En passion for konstruktioner er dét der driver os

Vi tilbyder et job...

Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job i en virksomhed med stort fokus på fagligt miljø, vidensdeling, tværfaglighed og arbejdsglæde. Du får rig mulighed for at få del i udviklilngen og skabe en retning. Herudover tilbyder vi et stort netværk af rådgivende ingeniører, arkitekter og andre af byggeriets parter samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling, bl.a. via AB Clausen Academy. Frokost- og sundhedsordning samt pensionsordning og ikke mindst en konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer og forhandling. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte teknisk direktør Mads Nicolai Jensen på tlf.: 7199 2779 eller via mail: mnj@abclausen.dk

IMG4650262

Er du passioneret omkring konstruktioner?

Erfaren konstruktionsingeniør

AB Clausen søger erfaren konstruktionsingeniør der brænder for bærende konstruktioner