Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
  • Digitalisering

    Den digitale udvikling går stærkt. Netop derfor fokuserer AB Clausen udelukkende på konstruktioner

Digitalisering = vækst!

Digitalisering er det nye sort. Det er næsten umuligt at åbne en avis eller andet fagligblad, uden at falde over begrebet digitalisering. Aktuelt har landets statsminister Lars Løkke nedsat et såkaldt disruptionråd som skal se på de “udfordringer og muligheder, som digital teknologi medfører og give et sammenhængende politisk bud på, hvordan vi sikrer et konkurrencedygtigt erhvervsliv i Danmark”. Digitalisering bliver altså italesat som det afgørende konkurrenceparameter for virksomheder i de kommende år.

Hos AB Clausen deler vi denne opfattelse og vi har som led i vores strategi at være med helt fremme når det gælder udnyttelsen af ny teknologi, digitalisering og data som drivkraft for produktivitet og nye forretningsmuligheder.

AB Clausen med i pilotforsøg drevet af Erhvervsstyrelsen, Microsoft, PwC og Google

Med afsæt i en ambitiøs strategi inden for digitalisering, deltager AB Clausen i et pilotprojekt drevet af Erhvervsstyrelsen i et strategisk partnerskab med PwC, Google og Microsoft. Hensigten bag partnerskabet er, at løfte små og mellemstore virksomheders anvendelse af nye, avancerede teknologier og digitale løsninger.

“Dansk erhvervsliv skal i front med udnyttelsen af ny teknologi, digitalisering og data som drivkraft for produktivitet og nye forretningsmuligheder. Danske virksomheder halter efter de førende lande i Europa, når det gælder nye teknologiske muligheder som anvendelse af Big Data og Internet-of-Things. Særligt de små og mellemstore virksomheder har svært ved at komme i gang med digitaliseringen, og de har behov for kvalificeret viden og rådgivning udefra”, skriver Erhversstyrelsen i deres pressemeddelelse.

Onsdag d. 17. maj deltog AB Clausen således i første workshop sammen med 12 andre forandringsparate virksomheder, som ønsker at være med i front når det gælder digitalisering af deres virksomheder.

 

Adm. dir. Ammar Al-temimi fremlægger AB Clausens visioner omkring digitalisering til workshoppen hos Microsoft

Målet med projektet er, at give SMV’erne et afklarings- og rådgivningsforløb, der guider dem i retning af lige præcis de digitale muligheder, der giver mest mening for deres virksomhed. Konceptet pilottestes på en række virksomheder i foråret 2017. Herefter er det planen at udrulle det til en større skare af virksomheder. Resultater og erfaringer fra projektet skal indgå i Erhvervsstyrelsens øvrige arbejde med at styrke rammerne for den digitale vækst. Læs hele Erhvervsstyrelsens pressemeddelelse her

Tilbage til forsiden