Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

AB Clausen udvalgt til femstjernet prestigefyldt hotelprojekt i City

Steen_Uno

Steen Uno Tlf. 3030 8080

 

.
.
4. august 2016

.

 

.
AB Clausen A/S er blevet udvalgt til at varetage projekteringen af alle bærende konstruktioner i ombygningen af Bremerholms gamle transformerstation til nyt femstjernet, prestigefyldt luksushotel i Indre København.     

.
Allerede sidste år købte ejeren af Kähler Design, arkitekten Frantz Longhi Kähler, via sit ejendomsselskab Dansk Ejendoms Management den kendte gamle City-bygning af DONG, der forlod bygningen i 2013.

I juli præsenterede hotelkæden Brøchner Hotels storstilede planer om at forvandle den udtjente rå betonbygning – efter en forestående, gennemgribende ombygning af Frantz Longhis ejendomsselskab – til nyt femstjernet luksushotel med 31 værelser.

“Vi er kolossalt stolte over at være blevet foretrukket til denne uhyre spændende, udfordrende, men også yderst prestigefyldte opgave, som det er at forvandle den gamle robuste betonbygning til et nyt moderne københavnsk luksushotel,” siger CEO hos AB Clausen A/S, Ammar Al-Temimi.


Udfordring

AB Clausen er udvalgt til at forestå projekteringen af alle nye bærende konstruktioner i den kommende hotelbygning – bl.a. konstruktionerne i tageetagen, hvor det gamle tagdæk skal rives ned og udskiftes til et nyt tidssvarende.

“Nederst skal kælderetagen, hvor de store transformatorer en gang stod, projekteres og bygges helt om, så kælder, stueetage og førstesal kan indrettes som restaurant og bar med mere,” siger konstruktionsingeniør Thomas Torp, AB Clausen.
.

Bremerholm1

AB Clausen skal forestå projekteringen af samtlige nye bærende konstruktioner i den kendte gamle transformerstation på Bremerholm i Københavns centrum.

.
Han tilføjer, at største udfordring i projekteringen af nye bærende konstruktioner i den gamle Bremerholm-bygning så helt afgjort ligger i at indkredse, hvor meget jern der ligger gemt på konkrete steder i de stensolide betonvægge.

“Man skal holde tungen gevaldig lige i munden, når man skal beregne, hvor man nu bedst kan ´slå hul´ i disse superrobuste vægge og mure.

Datidens ingeniører har virkelig kræset for opgaven, for bygningen fremstår faktisk som pladsstøbt i ét og samme kæmpestore stykke,” siger Thomas Torp.


Åbner i 2018

Ammar Al-Temimi forventer, at AB Clausen A/S kan afslutte sin del af projekterings-arbejdet i Bremerholm midt på efteråret.

Ifølge Dansk Ejendoms Management og Brøchner Hotels´ plan skal Københavns ny City-hotel stå klar til at slå dørene op i 2018.  •

.
Læs mere her
D’Angleterre-konkurrent flytter ind i Kähler-ejers milliondyre ejendom
København får nyt luksushotel
Bremerholm 6, B Clausen Rådgivende Ingeniører A/S

.

Tilbage til nyheder