BLIV KLOGERE PÅ BYGGEJURA OG BÆRENDE KONSTRUKTIONER

BLIV KLOGERE PÅ BYGGEJURA OG BÆRENDE KONSTRUKTIONER

Kom til gå-hjem-møde torsdag d. 7. september

Der findes mange skurvognsskrøner i byggebranchen, hvor en række centrale regler ofte er genstand for fejlfortolkning og misforståelse. I nogle tilfælde prøver en eller flere parter i byggeprocessen at foretage en bevidst udlægning af reglerne i håbet om, at kunne overbevise den anden part om, at de har en bedre retsstilling end reglerne tilsiger. Ønsker du at få et bedre indblik i byggejuraen? – Så kom til gå-hjem-møde d. 7. september kl. 14, hvor du bl.a. kan høre indlægget ”Skurvognsskrøner”.

FAGLIGT INDHOLD & PROGRAM

KL. 14.00- 15.30: SKURVOGNSSKRØNER
Fagligt indlæg ved advokat (H) Per Setholm-Johansen fra Hasløv Stæhr advokater som er specialiseret i byggeriets virksomheder. Per har 12 års erfaring med byggejura/entrepriseret og rådgiver dagligt virksomheder med juridiske problemstillinger, herunder AB 92, ABT 93 og ABR 89.

KL. 15 .30- 15.45: PAUSE

KL. 15.45 – 16.45: BLIV KLOGERE PÅ BÆRENDE KONSTRUKTIONER
Fagligt indlæg ved konstruktionsingeniør og leveranceansvarlig Thomas Torp. Her får du mulighed for at blive klogere på gængse konstruktioner; hvorfor de udformes, som de gør, hvad du skal være opmærksom på og hvorledes du skal håndtere konstruktioner i jeres proces ved renoveringssager.

KL: 16.45 – 17:30: NETVÆRK
De faglige indlæg målretter sig alle faggrupper der har berøring med konstruktioner. Det være sig arkitekter, entreprenører, tømrer, smede, bygherrer mm. Af samme årsag er der rig mulighed for at skabe et netværk på tværs af brancher og møde nye, potentielle samarbejdspartnere. Som afslutning på arrangementet vil der derfor være et let måltid mad og mulighed for at netværke.

TILMELDING
Tilmeld dig allerede idag via nedensstående tilmeldingsformular. Du er også meget velkommen til at kontakte marketing- og kommunikationsansvarlig Louise Hoffmann direkte på mail lh@abclausen.dk eller via telefon 4290 9788, hvis du ønsker yderligere information. Du kan også downloade invitationen her for yderligere information om programmet. 

S.U. senest mandag d. 4. september. Der er begrænsede antal pladser efter først-til-mølle princippet. Du er velkommen til at medbringe en kollega eller flere.

[gravityform id=”10″ title=”false” description=”false”]