AB Clausen A/S Rådgivende Ingeniører A/S

Bedst til konstruktioner

Bærende konstruktioner

Bærende konstruktioner

.
AB Clausen A/S er markedsførende, når det gælder professionelt tilsyn af bærende konstruktioner i hele Danmark. Se mere om vores tilsyn i vores video ovenfor.
.

Tilsyn af bærende konstruktioner og hvorfor

Vores ingeniører er eksperter i bærende konstruktioner, og vi varetager tilsyn både på egne projekter og på projekter udført af eksterne rådgivere.

Vores bygningssagkyndige kan spare dig for mange forsinkelser, fejl, mangler og ekstraudgifter, fordi vi med vores tilsyn sikrer, at dit byggeprojekt udføres til tiden samt i den aftalte kvalitet.

Dit projekts samlede succes er jo først som sidst at fastholde de økonomiske og tidsmæssige forudsætninger.
.

Rådgivning

Det er den bygningssagkyndiges opgave og ansvar, at også din byggeproces forløber, som den skal.

Vores erfaring viser, at der er behov for tilsyn og rådgivning i forbindelse med enhver byggeopgave, herunder de bærende konstruktioner, uanset om det drejer sig om  om nybyggeri eller renovering.

Der kan som oftest opstå uforudsete udfordringer undervejs i byggeprojekter, ligesom fejl, mangler, overskridelser af tidsplaner m.v. kan forårsage store problemer under byggeriet.

Vores bygningssagkyndige er uddannede ingeniører og specialister i bærende konstruktioner.
.

Priser på tilsyn af bærende konstruktioner

Prisen for tilsyn på en byggesag afhænger af, hvor kompliceret bygningen er samt detaljeringsgraden af det eksisterende projektmateriale.

Vi udregner et særskilt tilbud på alle opgaver hos AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S.

Indhent et personligt tilbud på ingeniørberegninger her.
.

Garanti

Vi er dækket af en professionel rådgiveransvarsforsikring hos Tryg, og den dækker alle vores projekter.

Når vi har leveret tilsyn på din byggesag, udarbejder AB Clausens ingeniører et tilsynsdokument med eventuelle anmærkninger, som du modtager.

I visse tilfælde kan flere tilsyn være nødvendige, hvilket noteres i tilsynsdoku-mentet. Tilsynsdokumentet er din garanti for, at de bærende konstruktionen med videre bliver udført korrekt i henhold til ingeniørprojektet.
.

Hør mere om tilsyn af bærende konstruktioner

Vil du vide mere om tilsyn af bærende konstruktioner, er du altid velkommen til at kontakte os på mail@abclausen.dk eller ringe på telefon 3030 8080.

Hos AB Clausen er vi er altid parat til en uforpligtende snak og svare på dine spørgsmål om tilsyn og andet.

Læse mere her om AB Clausen.

 

Tilbage til forside