AB Clausen A/S Rådgivende Ingeniører A/S

Bedst til konstruktioner

Arkitekter

Arkitekter

Siden 2012 har AB Clausen A/S fokuseret 100 % på bærende konstruktioner, men tidligere havde vi alle ingeniørfag og arkitekter in house.  Dette – kombineret med vores kompetente medarbejdere med mange års erfaring fra byggebranchen – har resulteret i, at vi i dag har en god forståelse for arkitektens arbejde og arbejdsprocesser.

Vi deltager gerne tidligt i processen og aktivt under de første projekteringsmøder. Vi gransker gerne skitseprojekter med ”ingeniørøjne”, hvor vi kommer med kommentarer hertil. Så kan I som arkitekter tidligt i processen få vores syn på sagen. Vores erfaring siger, at vi dermed sparer tid på det videre forløb.

Vi samarbejder i dag med mange forskellige store og små arkitektvirksomheder. Ikke blot på et enkelt projekt, men gentagende gange bliver AB Clausen A/S valgt som ingeniørpartner på deres projekter. Når vi spørger ind til disse samarbejdsrelationer er der meget entydig tilbagemelding om, at både arkitekten og vores ingeniørteam er glade for samarbejdet.  Derfor dyrker og værdsætter vi et samarbejde med arkitekter særdeles højt.

  • Opgaver fra arkitekter topprioriteres i vores interne tidsplan
  • Vi deltager aktivt i tidlige projekteringsmøder
  • Vi leverer kvalitetsarbejde til aftalt tid
  • Tilsynsnotat / afleveringsforretningen
  • Vi er fleksible, ikke firkantede

Du er altid velkommen til at tage kontakt til AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S på mail@abclausen.dk eller på telefon 3030 8080, hvis du vil høre nærmere eller er interesseret i et helt uforpligtende præsentationsmøde.

 

Tilbage til forside