Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Arbejdsmiljørigtig projektering

Vi vil gerne, med din viden, gøre det endnu bedre.
- Kom til gå-hjem-møde hos AB Clausen

Kære mester, ejer, direktør og arbejdsmiljø-ansvarlige

Igennem de seneste år har dødsfaldsraten i bygge- og anlægsbranchen svinget omkring 7 dødsfald om året. Dette er dybt tragisk. Derudover, og mindst lige så problematisk, så oplever alt for mange entreprenørers håndværkere daglige smerter og kontinuerlig nedslidning med store konsekvenser for deres privat- og familieliv … og jeres virksomhed. Disse problemer grunder, blandt mange andre faktorer, i mangelfuld arbejdsmiljørigtig projektering hos os rådgivende ingeniører – ikke af ond vilje, men grundet utilstrækkelig kendskab til entreprenørens montageteknikker og arbejdsgange samt leverandørernes udvikling indenfor personlige og tekniske hjælpemidler og byggematerialer og -komponenter som forbedrer arbejdsmiljø og sikkerhed i byggefasen.

Vi ønsker, udover naturligvis at følge de gældende arbejdsmiljøregler, at blive endnu bedre til at netop dine medarbejdere fortsat kommer hjem efter fyraften lige så sunde og raske som da de tog afsted om morgenen. Derfor afholder vi 4 Gå-hjem-møder hos os: 16., 17, 23. og 24. maj hvor vi kigger på de 4 entreprenørområder vi, som konstruktionsingeniører, projekterer mest indenfor: beton, smede, tømrer og murer. Hvert indlæg tilpasses til den aktuelle entreprenør-gruppe.

PROGRAM

Kl. 14 – 15.15: Indlæg 1 ved AB Clausen og gensidig dialog

Fagligt indlæg omkring Arbejdstilsynets Bekendtgørelse nr. 110 omkring projekterendes anvar og pligter ifbm. arbejdsmiljø og sikkerhed, og til dels også Bekendtgørelse 117 af 5. februar 2013 omkring bygherrers pligter. Hvilke typer løsninger projekterer vi oftest til netop din type fagentreprise, hvordan gør vi i dag … og i dialog med Jer på dagen – hvordan kan vi gøre det bedre?

Kl. 15.15 – 15.30: Pause

Kl. 15.30 – 16.15: Indlæg 2 ved leverandør

Fagligt indlæg om hvordan den pågældende leverandør arbejder med at udvikle mere arbejdsmiljøvenlige produkter og services, og hvad de seneste nyheder er. Dertil vil leverandør medbringe produkter som kan demonstreres og prøves på dagen. Kl. 16.15 – 17.00: Netværk og dialog samt snacks og drikkevarer.

Indlægsholdere

LEVERANDØRINDLÆG

Onsdag d. 16 maj for tømrere
Indlæg v. Berner, Produktchef Mads Davidsen vedr. Personlige og teknisk værnemidler

Torsdag d. 17. maj for smede
Indlæg v. Berner, Produktchef Mads Davidsen vedr. Personlige og teknisk værnemidler

Onsdag d. 23. maj for murere
Indlæg v. Christina Frederiksen, Help Care Company vedr. nye regler og produkter indenfor øjenskyl

Torsdag d. 24. maj for betonentreprenører
Indlæg v. Christina Frederiksen, Help Care Company vedr. nye regler og produkter indenfor øjenskyl

Vil du også blive klogere på arbejdsmiljørigtig projektering?

Tilmeld dig allerede idag!

Tilmelding skal ske til Allan Kure på alk@abclausen.dk eller via telefon 25944161, senest 3 arbejdsdage før Gå-hjem-mødet. Alternativt kan du udfylde nedenstående formular.

Vi ser frem til en god konstruktiv dialog og håber på godt fremmøde – hjælp os med at passe bedre på dine medarbejdere.

Målgruppe

Til disse arrangementer inviterer vi entreprenører som oftest betegnes SMV’er (Små og Mellemstore Virksomheder) og som er beliggende max. 30 km. fra vores kontor i Rødovre.

Transport og parkering

Der er gode parkeringsforhold lige foran bygningen ligesom bus 6A og 9A stopper ca. 5. minutters gang fra vores konto.

2

Udfyld formularen

NB! Gå-hjem-mødet sker efter først-til-mølle-princippet og AB Clausen kan derfor ikke love at alle tilmeldte kan deltage.