Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Gentofte Kommune kalder igen på AB Clausens specialister

Gentofte Kommune kalder igen på AB Clausens specialister

.
.
Steen_Uno18. august 2016
.
Af Steen Uno
Tlf. 3030 8080

.
AB Clausen har netop projekteret nødvendige aktuelle ombygninger af Adelaide Vuggestue og Børnehave i Charlottenlund og bistået Gentofte Kommune med at udarbejde aktuelt udbudsmateriale til licitation.        

.
AB Clausens ingeniører kunne konstatere, at dele af tag- samt andre understøttende konstruktioner var synlig skadet af øget belastning, som flere forskellige reparationer gennem årene har påført de to børneinstitutioners bygninger på Morescosvej.

“Flere bærende konstruktioner var efterhånden noget tynget af vægten fra en række forskellige VVS- og el-arbejder, som bygningerne har fået foretaget over en årrække,” siger Zoran Dimitruk, senior konstruktionsingeniør hos AB Clausen A/S.

“Og Gentofte Kommune bad os derfor om at give en kort og koncis status på bygge-skadernes omfang, foretage de statiske beregninger og udarbejde relevant udbuds-materiale, så den nødvendige renovering snarest kan komme i gang.”


Specialister

AB Clausen har således projekteret forstærkninger til tagkonstruktionerne i vuggestue såvel som i børnehave samt understøttende gitterdragere.

“De to børneinstitutioner i Charlottenlund er ramt af et større konstruktionsproblem, og vi er uhyre stolte over, at Gentofte Kommune endnu en gang valgte at tilkalde vores ingeniører og specialister i bærende konstruktioner,” siger Ammar Al-Temimi, adm. direktør hos AB Clausen.
.

Adelaide2

En række tidligere VVS- og el-arbejder var efterhånden blevet for tunge for de bærende konstruktioner i Adelaide Vuggestue og Børnehave i Charlottenlund.

.
AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S har inden for de seneste år bistået Gentofte Kommune med flere andre renoveringsprojekter – blandt andet på Tjørnegårdsskolen og Gentofte Skole.

“Vi optræder løbende som konstruktionsrådgivere for Gentofte Kommune, og dette samarbejde påskønner vi i allerhøjeste grad,” understreger Ammar Al-Temimi.  •

.
Læs mere her
AB Clausen reference på Adelaide Vuggestue og Børnehave
AB Clausen reference på Tjørnegårdsskolen
AB Clausen reference på Gentofte Skole