Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

AB Clausen virtual reality LAB

Digitalisering som et afgørende parameter i rejsen til at blive bedst til konstruktioner

AB Clausen har en formuleret strategi om at være førende inden for brugen af digitale værktøjer. Det overordnede mål er, at højne effektiviteten og kvaliteten af byggeriet på tværs af de mange aktører. Derfor arbejder virksomheden hele tiden på nye tiltag som øger værdien for kunden. Det nyeste initiativ er AB Clausen VR LAB, hvor kunderne blandt andet tilbydes en virtuel rejse i deres kommende nye byggeri.

Værdiskabelse med virtual reality

Initiativet AB Clausen VR LAB er båret frem af AB Clausens BIM fagleder Jesper Wallaert, som har stor interesse inden for digitalisering og arbejder målrettet på, at højne kvaliteten i de bygningsmodeller som AB Clausen producerer. Som tovholder på AB Clausens digitale rejse, ser Jesper Wallaert det som en spændende udfordring at arbejde på at skabe værdiskabelse med VR indenfor bærende konstruktioner og noterer sig, at de private bygherrer finder stor interesse i at få en virtuel gennemgang af deres nye byggeri. “Ud over adskillige besøg fra private bygherre som har fået en virtuel gennemgang af deres nye byggeri, arbejder vi også på et virtuelt undervisnings miljø. Her kan eksempelvis vores ingeniør- og konstruktørpraktikanter samt håndværkere få virtuel indsigt i, for os, relevante byggetekniske løsninger og processer før det udføres på pladsen” udtaler Jesper Wallaert.

VirtualrealityLAB

Det var virkelig spændende at kunne gå rundt i sit fremtidige hus...

Det siger kunderne

Det var virkelig spændende og meget brugbart at kunne gå rundt i sit fremtidige hus og finde ud af hvordan det hele kommer til udtryk.

Vi kan på en hel ny måde se, hvordan det samlede resultat bliver. Det er smart at kunne gå rundt i bygningen og stille sig i positioner, få kigget rundt og få en fornemmelse af rummene.

Jesper Wallaert

Kontakt AB Clausens BIM fagleder

Har du spørgsmål til AB Clausens VR LAB eller ønsker at vide mere om hvordan du kan få en rundtur i dit kommende hjem, kan du kontakte Jesper Wallaert direkte via mail jwa@abclausen.dk eller telefon 42905133.

Jesper Wallaert