Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

AB Clausen søger erfaren Bygningskonstruktør og BIM koordinator

Vi vil være bedst til konstruktioner! - Vil du være med på holdet?

Vil du være med til at forankre Building Information Modeling (BIM) i AB Clausen og hjælpe med at bringe os tættere på vores vision om at blive bedst til konstruktioner i bygge- og anlægsbranchen? Er du superbruger i Revit og har mod på at blive en del af vores dygtige team af konstruktører og tekniske designere? Så er du måske vores nye, erfarne bygningskonstruktør og BIM koordinator.

AB Clausen A/S er et rådgivende ingeniørfirma, som udelukkende arbejder med bærende konstruktioner. Vi er drevet af, at skabe et unikt og fokuseret miljø, hvor kundetilfredshed og faglighed trumfer bureaukrati og tunge processer.

Vi lever af at levere konstruktionsprojekter til tiden, på budget og med den ønskede kvalitet – kombineret med vores åbne og positive kultur skaber vi gode optimerede løsninger og glade kunder. Kendetegnende for AB Clausen er vores uformelle tone, korte beslutningsprocesser og højt til loftet. Vi har det sjovt samtidig med, at vi laver det, vi bedst kan lide.

Vores mission er anerkendt af markedet og bygherrer, og det har understøttet en bæredygtig vækst med stigende efterspørgsel på vores ydelser. Vores fremgang er de seneste to år blevet markeret med en kåring som Gazelle-virksomhed. Vi får rigtig mange spændende opgaver ind, og derfor søger vi nu en erfaren og fagligt stærk BIM koordinator og bygningskonstruktør til at supplere vores medarbejderstab på 45.

Om jobbet

Som en del af vores team af bygningskonstruktiører får du det faglige ansvar for modellering af større projekter inden for bolig-, institutions- og erhvervsbyggeri i forbindelse med nybygning, renovering og ombygning. Du vil indgå i et tæt samarbejde med projektteamet, og være ansvarlig for BIM-koordinering på sagerne for derigennem at sikre fokus på produktivitetsforbedringer gennem anvendelsen af BIM. Samtidig vil du være bindeleddet til vores fagligt stærke konstruktionsingeniører og sikre at processerne er optimerede og effektive.

Om dig

Som vores nye BIM koordinator lægger vi vægt på, at du:
• Har +5 års erfaring som bygningskonstruktør / BIM koordinator
• Er superbruger i Revit
• Stort kendskab og erfaring med modellering / BIM koordinering
• Er selvstændig, løsningsorienteret og har gennemslagskraft
• Er interesseret i at bidrage til AB Clausens positive udvikling
• Har gode kommunikationsevner og kan gå i dialog med kolleger og eksterne samarbejdspartnere

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og selvstændigt job i en virksomhed med stort fokus på fagligt miljø, vidensdeling, tværfaglighed og arbejdsglæde.

Herudover tilbyder vi:
• Et stort netværk af rådgivende ingeniører, arkitekter, konstruktører, designere og andre af byggeriets parter
• Gode muligheder for faglig og personlig udvikling, bl.a. igennem AB Clausen Academy
• Frokost- og sundhedsordning samt pensionsordning
• Konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer og forhandling

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Fagleder BIM Jesper Wallaert på tlf.: 42 90 51 33 eller via mail: jwa@abclausen.dk

Send din ansøgning, CV samt andre relevante dokumenter til hr@abclausen.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du passioneret omkring konstruktioner?

Bygningskonstruktør og BIM koordinator

Vil du være en del af en gazellevirksomhed, der har som strategi at være first mover inden for digitalisering? Søg stillingen allerede idag.

Send din ansøgning til hr@abclausen.dk