Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Ingeniørprofil forstærker AB Clausen: Jeg er født med et stort fighterhjerte

Ingeniørprofil forstærker AB Clausen: Jeg er født med et stort fighterhjerte

Landets største specialvirksomhed for bærende konstruktioner har set sit snit til at tiltrække en ny ingeniørprofil, Abbas Abdallah, som tidligere har arbejdet hos kendte ingeniørhuse som MT Højgaard, Sweco A/S og senest Moe A/S.

.

.
I skarp konkurrence med flere af branchens store medspillere er det lykkedes AB Clausen A/S at tiltrække 46-årige Abbas Abdallah, uddannet konstruktionsingeniør fra DTU, der kommer til Rødovre med et meget stærkt og spændende CV.

“Jeg har de seneste år været beskæftiget med en række meget store projekter – bl.a. montage af spændende broprojekter samt design af en cementfabrik i Rusland.

Nu ser jeg frem til tilegne mig ny interessant knowhow om husbyggeri, og her kan jeg næppe ønske mig en mere kompetent ´læreplads´ end AB Clausen,” siger Abbas Abdallah.


Brobygger

Efter uddannelsen som bygningsingeniør på Bagdads tekniske universitet arbejdede han i fire år hos et rådgivende ingeniørfirma i Istanbul, før han kom til Danmark. Her fuldendte Abbas Abdallah i 2007 sin kandidat som konstruktionsingeniør på DTU.

“Før min eksamen blev jeg tilbudt en stilling hos MT Højgaard, hvor jeg i starten var beskæftiget med at projektere cementfabrikker,” siger Abbas Abdallah.
.

Abbas2

Jeg elsker at kaste mig over nye udfordringer, og folk, der kender mig, ved, at der inden i mig banker et kæmpestort fighterhjerte,” siger Abbas Abdallah..

.
“Kort tid efter besluttede MT Højgaard, at man igen ville begynde at bygge de broer, som Monberg & Thorsen – inden sammenlægningen i 2001 – havde stor ekspertise i at projektere og opføre.

Som rådgiver og assisterende fagprojektleder arbejdede jeg her med en række meget spændende broprojekter – blandt andet stål- og montagearbejdet på Norges længste hængebro Hardangerbroen samt den mekaniske løfte- og jernbanebro i Södertälje.”.


Erfaren og ambitiøs

Hos rådgivningskoncerner Sweco A/S valgte AB Clausens nytiltrådte ingeniør herefter at opsøge ny opdateret designviden om moderne brobyggeri.

“Hidtil havde jeg jo beskæftiget med den konstruktionsmæssige side af brobyggeriet, men når jeg kaster mig over et felt, lægger jeg vægt på at have professionelt indblik i de samlede processer,” understreger Abbas Abdallah ambitiøst.
.

Abbas3

Abbas Abdallah har senest været engageret hos tre af ingeniørbranchens store medspillere – MT Højgaard, Sweco A/S og Moe A/S.

.
Senest har den erfarne konstruktionsingeniør – gift, far til tre og bopæl i Brøndby – været engageret i projektering af industribygninger, herunder et cementfabriksanlæg i Vietnam, hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Moe A/S i Buddinge.

“Men via en god bekendt, der tidligere har arbejdet hos min ny arbejdsgiver, er jeg nu endt her hos AB Clausen – og her agter jeg at arbejde og lære en masse interessant nyt om husbyggeri i de næste mange år.

Jeg elsker nye udfordringer – dem har der været rigtig mange af undervejs i mit liv – og folk, der kender mig, ved, at der inden i mig banker et kæmpestort fighterhjerte,” smiler Abbas Abdallah.


Stærk profil

Adm. direktør hos AB Clausen A/S, Ammar Al-Temimi, glæder sig over, at det igen er lykkedes ham at tiltrække og hente en ny knalddygtig konstruktionsingeniør i rækken til sin ekspanderende vækstvirksomhed i Rødovre.

“Med sin spændende fortid hos nogle af de største ingeniørhuse herhjemme og hans rigtig stærke CV er jeg fantastisk stolt over, at Abbas har ønsket at arbejde her hos os.

Jeg tvivler ikke et sekund på, at vores ny medarbejderprofil vil bidrage til at bringe AB Clausen nye store skridt fremad i vores rivende udvikling,” siger Ammar Al-Temimi.  •

.
Tilbage til nyheder