Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
AB Clausen prækvalificeret til Hillerøds ny multihal

AB Clausen prækvalificeret til Hillerøds ny multihal

.
.
Steen_Uno1. august 2016
.
Af Steen Uno
Tlf. 3030 8080

.
AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S har opnået prækvalifikation til at byde på rådgivningsopgaven omkring opførelsen af Hillerøds ny multihal i Frederiks-borgCentret budgetteret til 120 mio. kr..      

.
Den ny hal vil få 3.000 siddepladser og skal indvies i forbindelse med Frederiksborg-Centrets store 50 års-jubilæum 11. november 2017.

“Vi er fantastisk stolte over at være blevet prækvalificeret til dette store spændende projekt,” siger Ammar Al-Temimi, CEO hos AB Clausen A/S.

 “Og vi vil nu straks gå i gang med at kigge på det aktuelle udbudsmateriale, således at vi kan afgive et kompetent tilbud på projektet i september.”

Sammen med AB Clausen er også gpp arkitekter a/s, Jesper Martin/mb4 arkitekter ApS og Aksel V. Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S FRI blevet prækvalificeret til den interessante rådgivningsopgave.

Med sin fremtidige multihal forventer Hillerød Kommune at kunne blive i stand til at arrangere større internationale og nationale idrætsstævner, store kulturelle begiven-heder med videre.  •

.
Læs mere her
FrederiksborgCentret Multihal
Multihal får stor betydning for Hillerød

.

Tilbage til nyheder