Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
AB CLAUSEN +5

AB CLAUSEN +5

Virksomheden, der vil være bedst til konstruktioner, byder varmt velkommen til Zarah, Dardo, Anders, Bo og Thomas

AB Clausen er rigtig glade for at såvel vores samarbejdspartnere såsom dygtige folk i branchen, sætter pris på vores specialisering indenfor bærende konstruktioner. Vi sætter stor pris på vores Gazelle nr. 3 på stribe og tildelingen af Rødovre Erhvervspris 2018. Det vigtigste for os, er imidlertid at kunne tiltrække og fastholde de dygtigste hoveder indenfor deres fag – og indenfor vores specialiseringsområde som er bærende konstruktioner.

AB Clausen byder varmt velkommen til nedenstående super stærke profiler, og ser frem til at gøre gavn af deres kompetencer på flere og større projekter.

EN STÆRK PROFIL MED 5 ÅRS ERFARING FRA ENTREPRENØR-LEDDET

ZARAH HLEYHEL

Et vigtigt fokus for alle rådgivende ingeniører er at projektere bygbare løsninger, hvor indgående kendskab til montageløsninger, tid og økonomi er i højsædet. Derfor er vi meget glade for at Zarah er startet hos os. Zarah har været ansat i NCC Engineering i 5 år, først som ingeniørpraktikant under studierne som diplomingeniør og efterfølgende som konstruktionsingeniør efter endt uddannelse. Zarah har været involveret i Rødovre Port, i Falkonercentret, Kolding SKY, Strandtorvet Islands Brygge, DRYSAND fabrikken i Køge, Nyt Hospital Herlev og Nordre Fælledkvarter på Amager. Zarah har allerede kørt sine første sager hos os i AB Clausen, og vi er blevet mere end bekræftet i, at hun rummer store personlige og faglige kvaliteter.

Zarah-Hleyhel
dardo-website2

KLASSISKE INGENIØRFAGLIGHEDER AF ØVERSTE SKUFFE

DARDO SUSTMANN ALLEN

Dardo er startet i AB Clausen og med tidligere ansættelser hos SWECO, Rambøll, Wissenberg, Ib Hansen samt Sycon Knudsen og Sørensen A/S. Dardo har været på projekter som Thomas B. Thriges Gade i Odense, IT-Kollegiet i Ørestaden, NOVO Nordisk i Måløv, Gødstrup Hospital, Green Solutions House, Danmarks Nationalbank Lystholm Plejecenter. I AB Clausen er Dardo allerede godt i gang med Oliebladsgade for Gefion samt Karrébyen i Carlsbergbyen for Züblin. Dardo er en af de stærke faglige profiler som AB Clausen ønsker at være kendt for, og vi har siden Dardo start med glæde fulgt den værdi han bringer kollegaer og samarbejdspartnere.

EN FORTSAT UDVIKLING AF AB CLAUSENS YDELSER INDEN FOR DET DIGITALE

ANDERS RICHTER DANIELSEN

Med uddannelse som bygningskonstruktør fra KEA og ansættelser som BIM Specialist og BIM Koordinator hos henholdsvis SWECO og COWI, har vi budt Anders velkommen i vores BIM team ledet af Jesper Wallaert. Vores ’digitale’ enhed (sammen med Thomas der er nævnt herunder) er nu oppe på 6 fastansatte og dertil hjælp fra praktikanter og studiemedhjælpere. Anders’ smittende humør er en ekstra bonus, og vi ser frem til – med Anders og teamet – at drive udviklingen indenfor digitale fremad.

Anders Richter Danielsen
bna-website2

NY STÆRK AFDELINGSLEDER SOM ET LØFT TIL HELE ORGANISATIONEN

BO NORMANN ANDERSEN

Bo er AB Clausens nye afdelingsleder for KON2 (Konstruktioner 2). Bo kommer med mere end 15 års erfaring fra virksomheder som Søren Jensen Rådgivende Ingeniører, Grontmij (nu SWECO), Moe & Brødsgaard (nu MOE), Wochner & Sørensen samt Skandinavisk Spændbeton. Med projekter som Den Blå Planet, Fremtidens Sølund, Opalen IDA, Rigshospitalet, Skolen på Islands Brygge, Neroport, Øresund Strandpark m. flere på CV’et, så er vi i AB Clausen meget begejstrede for at kunne tilbyde vores kollegaer ekstra sparring, og vores samarbejdspartnere en stærk profil.

+10 ÅRS ERFARING SOM BYGNINGSKONSTRUKTØR OG DESIGNER

Thomas Bruhn

Med erfaring fra NIRAS, Alectia, Oluf Jørgensen og Balslev og uddannelse som Byggetekniker tilbage fra 2003, så er Thomas en kærkomment styrkelse af vores digitale afdeling. Som Senior Konstruktør og med mere end 10 års erfaring som bygningskonstruktør og designer, bringer Thomas kompetencer indenfor forskellige CAD platforme, Revit, Navisworks, 2D- og 3D modellering samt IKT-aftaler og -ledelse. Det er vi meget taknemmelige for, at Thomas har allerede vist sit værd på flere AB Clausen projekter.

Thomas-Bruhn-website