Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
AB Clausen ombygger Rødovre-skoler

AB Clausen ombygger Rødovre-skoler

.
.
Steen_Uno11. august 2016
.
Af Steen Uno
Tlf. 3030 8080

.
De to Rødovre-skoler Islev Skole og Tinderhøj Skole er under aktuel henholdsvis nært forestående renovering og ombygning med AB Clausen A/S som ansvarlig for ingeniørfagene.     

.
Rødovre Kommune har i de seneste år prioriteret et større samlet millionbeløb på energirenoverings- og ombygningsprojekter på en række af kommunens skoler samt øvrige institutioner.

Netop nu er AB Clausen involveret i den nu afsluttende fase af en meget omfattende energirenovering af Islev Skole, der vil reducere Rødovres årlige CO2-udlejning med hele 90 tons.

Tilsvarende optræder AB Clausen også som ansvarlig for ingeniørfagene i forbindelse med en gennemgribende ombygning af hovedbygningen på Tinderhøj Skole.


Projekteringsleder

“Vi har påtaget os opgaven at optræde som ansvarlig projekteringsleder for alle ingeniørfagene på ombygningerne af disse to Rødovre-skoler.

Det betyder, at AB Clausen ud over projekteringen af bærende konstruktioner på de nye skolebygninger desuden sørger for, at alle VVS- og elinstallationer implementeres af kompetente samarbejdspartnere,” siger Thomas Torp, konstruktionsingeniør hos AB Clausen.
.

Tinderhøj1

AB Clausen optræder som ansvarlig for ingeniørfagene på de store aktuelle renoveringer og ombygninger af Islev Skole og Tinderhøj Skole (foto) i Rødovre Kommune.

.
Mens projekteringen af den store energirenovering af Islev Skole er næsten afsluttet, forventer han inden for de næste uger at kunne aflevere det færdige ingeniørprojekt på ombygningen af Tinderhøj Skole, der bl.a. inkluderer arkitektonisk iøjnefaldende tilbygninger i træ.

AB Clausens ingeniørprojekt af den forestående Tinderhøj-ombygning falder i en travl periode, hvor Danmarks  største specialvirksomhed for bærende konstruktioner med domicil i Rødovre er engageret i en række andre store prestigefyldte projekter.


Travl sensommer

“Vi går et kolossal travlt efterår og vinterhalvår i møde – ja, uden sammenligning den travleste periode hidtil i vores 10-årige historie – men vi besidder både kræfterne og kompetencerne til at løfte de spændende udfordringer,” pointerer Ammar Al-Temimi, CEO hos AB Clausen A/S.  •

.
Læs mere her
Rødovre Lokal Nyt: Islev Skole miljørenoveres fra top til tå
Rødovre Lokal Nyt: Byggeamok på skoler og daginstitutioner
AB Clausen reference på Islev Skole
AB Clausen reference på Tinderhøj Skole

.

Tilbage til nyheder