AB Clausen kåret som gazellevirksomhed 2017

AB Clausen kåret som gazellevirksomhed 2017

Gazelle for andet år i træk

For andet år i træk kan AB Clausen bryste sig af titlen Gazelle. Kåringen sker i kølvandet på et år 2017, hvor AB Clausen har mærket væksten både på ordrebogen og i antallet af ansatte. Idag tæller AB Clausen således over 30 ansatte og har planer om at opruste yderligere i nærmeste fremtid. 

Senest ansatte AB Clausen Mads Nicolai Jensen i en nyoprettet stilling som teknisk direktør. Mads Nicolai kommer fra en lederstilling i Niras, hvor han var ansvarlig for Konstruktionsafdelingen.  Ikke alene har Mads Nicolai et tungt CV med erfaring fra mange større projekter, han fungerer også som Lektor og underviser på Danmarks Tekniske Universitet, DTU, hvor han gennem de sidste 11 år har været medvirkende til at sætte dagsordenen for konstruktionsfaget i Danmark. “Netop den videnstunge profil som Mads Nicolai bringer til AB Clausen, supplerer perfekt virksomhedens vision om at udbyde kompetencebaseret rådgivning, som er med helt fremme, når det kommer til de nyeste og innovative tiltag inden for byggeriet”, udtaler administrerende direktør Ammar Al-Temimi.

Konsistent positiv udvikling

Som Gazellevirksomhed kan AB Clausen prale af, at have haft en konsistent positiv udvikling igennem de sidste fire regnskabsår, med positiv vækst og samlet set fordoblet omsætningen i perioden. Kåringen sker på baggrund af data fra Erhvervsstyrelsen via Bisnode og er Børsens anerkendelse af vækstvirksomheder.

I Børsens lykønskning til AB Clausen refereres Gazellerne som rollemodeller. Med andre ord bliver virksomheden del af en eksklusiv klub, som ikke alene skaber jobs, vækst og optimisme, Gazellerne trodser lav vækst, demografisk modvind og usikkerhed om fremtiden. Det forpligter! Og hos AB Clausen glæder vi os til at fortsætte de gode takter i 2018, siger Ammar.

Se andre nyheder

Tilbage til forsiden