Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

AB Clausen kåres som gazelle for tredje år i træk

For tredje gang er virksomheden der vil være bedst til konstruktioner kåret som gazelle-virksomhed!

Hvert år hyldes Danmarks vækstelite i erhvervslivet, når årets gazelle-virksomheder kåres. I år er AB Clausen blevet kåret for tredje år i træk. – Vi er utrolig stolte over de resultater det samlede team i AB Clausen har opnået. Vi glæder os særligt over, at gazellekåringen er et udtryk for en sund og bæredygtig vækst på top såvel som på bunden, udtaler afdelingsleder Burak Demirci.

– Det er naturligvis med stolthed, at vi modtager denne tredje gazelle-kåring. Det er noget af en bedrift at blive kåret tre gange, men det demonstrerer vores evne til at udvikle virksomheden på en forretningsmæssig sund måde, hvilket vi er stolte af, siger forretningschef Christian Wittrup.

En teamindsats

Administrerende direktør Ammar Al-Temimi fremhæver særligt den holdindsats der ligger til grund for prisen og giver æren til hans dygtige medarbejdere. – Vores medarbejdere er essensen af vores succes. Vores forretningside hviler i høj grad på teamets evner og kompetencer og vores fremgang skyldes først og fremmest den indsats der er lagt for dagen af de krøllede hjerner jeg har fornøjelsen af, at arbejde sammen med hver eneste dag, siger Ammar Al-Temimi.

En gazelle er i det danske sprog blevet synonym med en virksomhed i vækst. Børsen definerer selv en gazellevirksomhed sådan her: “En virksomhed, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning eller bruttoresultat, og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.” Læs mere om Børsens gazellevirksomheder her.