Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
Jubilæum: AB Clausen fylder 10 år

Jubilæum: AB Clausen fylder 10 år

.
.
Steen_Uno31. maj 2016
.
Af Steen Uno
Tlf. 3030 8080

.
Danmarks største specialvirksomhed for bærende konstruktioner, AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S, fylder 10 år på fredag 3. juni 2016

Den i dag travlt ekspanderende vækstvirksomhed med domicil i Rødovre startede for 10 år siden som spirende hobbyprojekt for den ingeniørstuderende Bartek Clausen.

En privat hyggeaften tre år senere hos hans tidligere studiekammerat, AB Clausens nuværende CEO og ejer Ammar Al-Temimi, fostrede idéen om et fælles samarbejde om det lille gryende firma.

“Vi begyndte i det små at bygge en virksomheds-struktur op fra bunden – med et teg-ningsbibliotek, en masse Excel-ark, andre tekniske, formelle firmaprocesser osv..

Fra starten satte vi skarpeste fokus på optimering og fandt god inspiration i Toyota-tankerne om trimmet projektering,” siger den jubilerende direktør i et tilbageblik.


Afgørende skub

I de første år blev opgaverne hurtigt flere og mange. Det endnu lille ingeniørteam fokuserede på at levere troværdige produkter og finde ind til sine kernekompetencer.

I dag har AB Clausen – qua sit meget stærke team med Danmarks mest erfarne og knalddygtigste konstruktionsingeniører – udviklet sig til travl aktiv medspiller blandt entreprenører, arkitekter, industri, den offentlige byggevirksomhed og de øvrige inge-niørhuse..

10years2

Den succesrige, ekspanderende vækstvirksomhed er netop nu i færd med at vokse sig ud af sit charmerende domicil i Rødovre.

.
I dag er Ammar Al-Temimi fuld af lovord over for den støtte og opbakning, som den dengang unge ingeniørvirksomhed i sin vanskelige etableringsfase fik af Hvidovre Kommunes konsulentafdeling, Udvikling, Erhverv og Kommunikation.

“Når jeg ser tilbage, kan vi ikke takke nok for den utrolig værdifulde håndsrækning, som kommunen gav os i form af revisor- og marketingsupport og meget andet,” siger AB Clausens A/S´ adm. direktør.

“Hvidovres erhvervskonsulent Karen Brehm Sørensen gav os de rette skub på de rette tidspunkter – de blev afgørende for vores forretningsmæssige udvikling og fremgang.”


Markant vækst

Ammar Al-Temimi blev siden af den københavnske Vestegns ni borgmestre indbudt til at fortælle om sine positive oplevelser som iværksætter og om sin virksomheds mar-kante erhvervssucces.

“I 2013 besluttede vi at tage et step up og blive et aktieselskab, og vi valgte fremover at ville fokusere på konstruktioner udelukkende.

Siden da er vi nærmest eksploderet: Fra fem ansatte tangerer vi her midtvejs i 2016 nu en medarbejderstab på 20 ansatte,” siger AB Clausen A/S´ grundlægger.
.


“Vi runder i år en rekordomsætning på et tocifret millionbeløb, men vi har potentialet til at blive meget større endnu,” fastslår Ammar Al-Temimi, CEO hos AB Clausen A/S..

 

I økonomiske tal har ingeniørvirksomheden over de sidste tre år vækstet sin årsom-sætning fra 2,5 mio. kr. i 2013 med først 100 procent og siden to gange 50 procent, således at AB Clausen i 2016 forventer at sætte ny omsætningsrekord – og for første gang passere et tocifret milliontal.

Netop nu er det ekspanderende ingeniørhus ved at vokse sig ud af sin daglige adresse på Valhøjs Alle i Rødovre.

Senest har AB Clausen A/S differentieret sine ambitiøse vækstplaner i en erhvervs- og en privatafdeling – den sidste for fortsat at holde snor i det private kundeunderlag, som firmaet oprindelig skylder sin berettigelse, vækst og succes.


Potentiale

“Det er dog først som sidst vores store erhvervsprojekter, som har accelereret vores aktuelle væksttempo og volumen,” understreger Ammar Al-Temimi.

Vores vision er qua vores høje faglighed at være allerbedst til bærende konstruktion-er. Vi vil kort fortalt være byggebranchens foretrukne konstruktionsrådgiver.

Vi har nået virkelig langt på meget kort tid, men vi skal videre – vi har jo potentialet til at blive meget-meget større endnu …!” pointerer fredagens 10 års-jubilar.  •

.
.

10years4
..

AB Clausen 2006-2016

• 2006: Bartek Clausen starter sit firma som fritidsprojekt.
• 2009: Ammar Al-Temimi træder til, og firmaet bliver til AB Clausen.
• 2010: Kunderne begynder at strømme til, og de første medarbejdere ansættes.
• 2011: Medarbejderstaben vokser med konstruktionsingeniører samt en arkitekt.
• 2013: Firmaet bliver til AB Clausen A/S, flytter til nye lokaler i Hvidovre.
• 2014: AB Clausen vokser og flytter til Rødovre – nu alene med konstruktionsingeniører ansat.
• 2015: Virksomheden udvider med salgs-, tilbuds- og marketingteams med videre.
• 2016: AB Clausen A/S fylder 10 år og passerer for første gang en tocifret millionomsætning.
.

Tilbage til nyheder
.