Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
AB Clausen +3

AB Clausen +3

Virksomheden, der vil være bedst til konstruktioner, byder varmt velkommen til Line, Karoline og Frantz

AB Clausen har tradition for hvert år, at byde ingeniørstuderende inden for som praktikanter på 5. semester af deres uddannelse. Traditionen tro, har det resulteret i nogle gode samarbejder som har holdt ved og ofte resulteret i fastansættelse når uddannelsen er i hus. I år er ingen undtagelse og virksomheden der vil være bedst til konstruktioner, kan derfor byde varmt velkommen til Line, Karoline og Frantz. Fælles for de tre ingeniører er nemlig, at de startede deres karriere som praktikanter i AB Clausen. Sidenhen blev de studentermedhjælpere og i februar 2018 blev de fastansat som konstruktionsingeniører.

AB Clausen ligger et stort arbejde i at være aktive inden for uddannelsesfeltet. Således har virksomheden fire eksterne vejledere tilknyttet DTU ligesom Teknisk direktør Mads Nicolai Jensen er ekstern lektor på DTU, hvor han underviser i bærende konstruktioner. Afdelingsleder i KON1 Burak Demirci udtaler “Vi værdsætter vores praktikanter og det samarbejde det kaster af sig. For det første er de studerende med til at skabe en god stemning i hverdagen. Samtidig er det medvirkende til, at AB Clausen bliver opdateret på hvad der sker inden for uddannelses- og forskningsområdet inden for vores felt. Endelig er det en god måde hvorpå vi kan finde de bedste talenter og sikre et fremtidigt samarbejde. Det er tilfældet med Line, Karoline og Frantz”.

Det er gode mennesker der er i AB Clausen. - Både fagligt og socialt

Line Regel-Kristensen

“Jeg er utrolig glad for at blive en fast del af AB Clausen. Det er en spændende virksomhed, som er i udvikling. Dét er i sig selv er et pivilegie at være en del af. Der er generelt højt til loftet og en behagelig stemning. Direktøren sidder ikke bag en lukket dør, men er altid lige i nærheden.

På sigt drømmer jeg om, at blive en rigtig dygtig specialist, primært inden for stål og beton og i AB Clausen er der mange dygtige konstruktionsingeniører som jeg kan lære af.”

Line sidder som konstruktionsingeniør i KON2, hvor hun bl.a. assisterer Teknisk direktør Mads Nicolai Jensen med større sager.

5
30

Selvom man er færdig med skolen, er det først nu man skal til at lære

Karoline Bebe

“Jeg startede som praktikant i 2016, hvorefter jeg blev studiemedhjælper og skrev mit speciale i AB Clausen med afdelingsleder Burak Demirci som min vejleder. Jeg har altid vidst, at jeg ville arbejde med bygninger og matematikken i konstruktioner tiltaler mig meget. Med tiden håber jeg, at få lov at arbejde med på nogle store byggeprojekter, som man med stolthed kan pege på når man fx går ned af strøget.

I AB Clausen er der super fed stemning, der er plads til at man kan drille hinanden samtidig med at der er et højt fagligt niveau. Alle kan snakke med hinanden og der er ikke så langt mellem nyansat og direktør.”

Karoline sidder til dagligt i KON1 hvor hun arbejder med sager rangerende fra nedrivning af væg, tilbygninger og renoveringssager primært for private kunder.

Jeg nyder virkelig at være tilbage til hverdagen i AB Clausen

Frantz Resen

“Fra første dag jeg startede i AB Clausen har jeg nydt at komme på arbejde og bruge min sunde fornuft til at løse projekter. Jeg værdsætter hverdagen i en virksomhed, hvor der er en god stemning og et godt fællesskab. AB Clausen er vækstet meget, men det er kendetegnende for virksomheden, at der er korte beslutningsveje og en flad struktur. Det er gode kollegaer og jeg lærer nyt hver dag.”

Frantz kommer med en baggrund som tømrer med 18 års erfaring, hvilket betyder at han har en hands-on forståelse af, at skabe bygbareløsninger såvel som forløbet i en byggeproces. Frantz er tilknyttet KON1 hvor han arbejder med sager til privatsegmentet, herunder tilbygninger, ombygninger samt renoveringssager.

6

Vil du kick-starte din karriere med en praktikplads i virksomheden der vil være bedst til konstruktioner?

Praktik i AB Clausen