Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

AB Clausen +2

Et varmt velkommen til Mads og Martin!

Mads Jakobsen og Martin Møller-Hansen er begge bygningskonstruktører og skal være med til at styrke AB Clausens kompetencer inden for blandt andet 3D projekteringer/BIM, som med Martins egne ord, er fremtidens værktøjer inden for byggeri. Mads, der ydermere har en uddannelse som tømrer, startede som praktikant hos AB Clausen i 2016, blev siden studentermedhjælp og er nu en fast del af teamet. De to kender hinanden via deres studier på KEA hvor de begge havde valgfaget Konstruktioner, som fangede deres interesse. Derfor var AB Clausen Rådgivende Ingeniører A/S også et oplagt valg, da Mads og Martin blev færdige med deres studier: “Det der tiltalte mig meget ved at arbejde i AB Clausen var netop virksomhedens specialisering inden for konstruktioner. Det er en unik mulighed, at få lov at arbejde i et miljø hvor alle taler samme sprog og alle deler den samme faglighed og specialisering inden for konstruktioner“, siger Martin.

Derudover er der virkelig en god stemning i virksomheden, pointerer Mads. Vi er en god blanding af erfarne ingeniører og yngre kræfter. Det skaber en god synergi og mulighed for læring: “Jeg har fra starten fået meget ansvar og jeg lærer hele tiden noget nyt. Det er en fantastisk mulighed, at arbejde et sted hvor der er så mange dygtige specialister inden for mit interesse- og fagområde“.

Både Mads og Martin ser deres primære rolle hos AB Clausen som en måde hvorpå kommunikationen mellem de forskellige faggrupper optimeres idet de har en forståelse for processerne. Martin beskriver sin rolle som et fagligt bindeled mellem entreprenør, arkitekt, bygherre og ingeniør. “Det er sjovt at have mange bolde i luften og blive udfordret. Og så er der god kaffe og frokost” – slutter Mads af med et grin.

Tak for tilliden, Mads og Martin. Vi er glade for, at have jer med ombord!