Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

AB Clausen +1 Thomas Hjorth Madsen

"Det er spændende at blive del af en virksomhed med så mange dygtige og specialiserede profiler"

På kontoret på Valhøjs Alle 176 har vi fornøjelsen af, at byde endnu et medlem velkommen til AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører.

Thomas Hjorth Madsen har tidligere været en del af AB Clausen, da han tilbage i 2014 var ansat som praktikant og senere studentermedhjælp mens han læste til bygningskonstruktør.  Så det er et glædelig gensyn, når vi siger velkommen (tilbage) til Thomas.

Thomas startede i maj måned og varetager rollen som tilbudsansvarlig i PF-afdelingen og har dermed ansvaret for al korrespondance med nye kunder – fra den indledende samtale, afklaring af projektets karakter samt tilbudsgivning. At Thomas har en baggrund som tømrer med 7 års erfaring i tillæg til sin uddannelse som bygningskonstruktør gør ham således til en kompetent sparringspartner, når nye kunder og samarbejdspartnere kontakter AB Clausen for assistance til kommende byggeprojekter. Derudover har Thomas arbejdet som byggesagsrådgiver i et administrationsselskab i knap 3 år, hvor han udarbejdede drift- og vedligeholdelsesplaner og rådgav bygherre på mindre og større byggesager. Med andre ord er det en erfaren profil AB Clausen byder velkommen.

Jeg er utrolig glad for at være tilbage i AB Clausen. Der er kommet væsentlig flere ansigter til, siden jeg var praktikant tilbage i 2014. Men den gode stemning er den samme. Og så tiltaler det mig, at være en del af en virksomhed med så høj faglighed som der er i AB Clausen“.

Tak for tilliden, Thomas. Vi er glade for, at have dig med ombord!

Har du spørgsmål til Thomas kan han kontaktes via mail eller telefon:

Thomas Hjorth Madsen
thm@abclausen.dk
Tlf.: 4290 9788