AB Clausen +1 Nicklas Colding Blom

AB Clausen byder varmt velkommen til det nyeste skud på stammen, konstruktionsingeniør Nicklas Colding Blom og styrker samtidig teamets kompetencer inden for nybyg.

Nicklas er uddannet diplomingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet og har siden 2014 arbejdet i Niras som konstruktionsingeniør. Nicklas har en god erfaring inden for nybyg, hvor han bl.a. har været med til projekteringen af Metrocityringen samt større projekter for Novo Nordisk. – En erfaring som AB Clausen ser frem til at drage nytte af qua virksomhedens stigende antal ordrer inden for nybyggeri. Nicklas har ydermere stor erfaring med at føre tilsyn og således også en god forståelse for hvordan teori og praksis kombineres på byggepladsen. Dette giver ikke alene en forståelse for at skabe bygbare løsninger, det er “tillige en vigtig forudsætning for at forstå vores kunder og deres behov”, siger Teknisk direktør Mads Nicolai Jensen.

En virksomhed på AB Clausens størrelse rummer flere muligheder

Nicklas er som sin far, uddannet ingeniør og faren driver en ingeniørvirksomhed som har nogenlunde samme størrelse som AB Clausen. Nicklas kender altså til de muligheder en virksomhed som AB Clausen kan give og det var også noget der tiltalte ham, da jobbet hos AB Clausen blev en mulighed. “Der er flere muligheder for at få ansvar og skabe resultater i en virksomhed af AB Clausens størrelse”. “Hvis man har den rette indstilling og er villig til at arbejde for det, kan man komme langt”. Nicklas ligger heller ikke skjul på, at han har ambitioner for sin karriere. Således håber Nicklas en dag at få erfaring inden for ledelse og være med til at træffe de overordnede strategiske beslutninger. -Et mindset som også præger hans fritid, hvor han dyrker crossfit på konkurrenceplan og træner op til 9 gange om ugen.

Konstruktioner er sjælen i ethvert byggeri

Nicklas er fascineret af konstruktionsfaget af den primære årsag, at “konstruktionerne realiserer de drømme kunderne har. De andre fag inden for bygge- og anlægsbranchen er, strengt taget, bare fyld. Konstruktionsingeniører gør det muligt at komme fra papiret ud i virkeligheden”, griner Nicklas og siger samtidig at han allerede føler sig hjemme hos AB Clausen grundet den uformelle stemning der er i teamet. “Det er en spændende virksomhed at være en del af; vi stormer derudaf og det er naturligvis en rejse som er både sjov, udfordrende og lærerig”, afslutter Nicklas.

Tak for tilliden, Nicklas. Vi er glade for at have dig med ombord.

Se andre nyheder fra AB Clausen

Tilbage til forsiden