AB Clausen A/S Rådgivende Ingeniører A/S

Bedst til konstruktioner

AB Clausen +1 Michael Panton Lind

AB Clausen +1 Michael Panton Lind

AB Clausen vil være bedst til konstruktioner og nu styrker virksomheden de faglige kompetencer inden for nybyg med tidligere fagchef fra Sweco

AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører byder velkommen til Michael Panton Lind, der pr. d. 1/1-2018 varetager en nyoprettet stilling som Kompetencechef Nybyg i virksomheden der vil være bedst til konstruktioner. Michael har en baggrund som fagchef for konstruktioner i Sweco og har i de seneste fem år projekteret den Ny Nordfløj på Rigshospitalet. – Et bygningskompleks på ca. 55.000 m2 indeholdende komplekse stålkonstruktioner, pladsstøbte slapt armerede betonkonstruktioner, efterspændte pladsstøbte dæk samt traditionelt betonelementbyggeri. Det er med andre ord en yderst kompetent og erfaren civilingeniør som AB Clausen byder velkommen som det nye faglige fyrtårn inden for nybyggeri.

Øget fokus på nybyggeri

AB Clausen har i de seneste år gennemgået en markant udvikling og er gået fra at være en mindre ingeniørvirksomhed der i 2013 talte 4 medarbejdere til i starten af 2018 at tælle 37 ansatte. Projekterne er vokset i takt med antal ansatte og i 2017 kan virksomheden notere store projekter som blandt andet renovering af Posthotellet på 25.400 m2 samt nyopførelse af Enghave Brygge byggefelt ØA på 22.500 m2 på referencelisten. Ansættelsen af Michael Panton Lind som Kompetencechef Nybyg er således et led i AB Clausens strategi om, at styrke virksomhedens faglige kompetencer inden for nybyg, hvor “Michael vil spille en afgørende rolle i at løfte den utrolig spændende pipeline som ligger foran AB Clausen i 2018”, udtaler administrerende direktør Ammar Al-Temimi.

Fagligt fyrtårn inden for nybyg

Administrerende direktør i AB Clausen, Ammar Al-Temimi, ser utrolig meget frem til det kommende samarbejde med Michael og uddyber overvejelserne bag ansættelsen af en ny Kompetencechef inden for nybyg: “AB Clausen vil være bedst til konstruktioner og med Michael med om bord, får vi en ressource som kan understøtte og videreudvikle vores kompetencer. Michael har et utrolig stærkt CV og stor erfaring med nybyggeri af høj kompleksitet. Samtidig har vi fået en person som passer godt ind i AB Clausens DNA og kultur, hvilket er mindst ligeså afgørende. Jeg tror på, at vi har fundet den bedst mulige kandidat til at løfte opgaven”, udtaler Ammar Al-Temimi.

Michael vil indgå som et aktivt medlem af den øverste ledelse i AB Clausen og vil være med til definere virksomhedens udvikling inden for nybyg. Og netop muligheden for at være med til at præge retningen var noget som tiltalte Michael, da jobåbningen som Kompetencechef Nybyg i AB Clausen blev en realitet: “Det tiltaler mig meget, at AB Clausen er en virksomhed hvor beslutningsgangene er relativt korte og hvor jeg får mulighed for, at være med til at definere og præge udviklingen i virksomheden. AB Clausen er en virksomhed med fuld fart på og jeg glæder mig utrolig meget til at løfte rollen som mentor og dele ud af den viden som jeg har tilegnet mig som blandt andet fagchef i Sweco”, siger Michael.

Tak for tilliden, Michael. AB Clausen er glade for at have dig med ombord.

Har du spørgsmål til Michael, kan han kontaktes via:
Mail: mpl@abclausen.dk
Telefon: 3030 8080

Læs flere nyheder fra AB Clausen

Tilbage til forsiden