Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

AB Clausen +1 - Mads Nicolai Jensen

AB Clausen ansætter erfaren og videnstung konstruktionsingeniør fra Niras som ny teknisk direktør

Det er en mand med stor byggefaglig og ledelsesmæssig erfaring, som AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører byder velkommen ombord i virksomheden med sloganet Bedst til konstruktioner. Mads Nicolai Jensen er ansat som teknisk direktør pr. 1. september, og han har de seneste 12 år arbejdet i Alectia og Niras, hvor han senest har været afdelingsleder inden for konstruktioner.

Bedst til konstruktioner

Administrerende direktør i AB Clausen, Ammar Al-Temimi, ser utrolig meget frem til det kommende samarbejde med Mads Nicolai, som bl.a. også vil indgå som et aktivt medlem i bestyrelsen. “Vi har som et formuleret mål i AB Clausen, at vi ønsker at være bedst til konstruktioner. Og med Mads Nicolai om bord som teknisk direktør vil vores kompetencer inden for området styrkes yderligere”. Ikke alene har Mads Nicolai et tungt CV med erfaring fra mange større projekter, men har også fungeret som Lektor og underviser på Danmarks Tekniske Universitet, DTU, de sidste 11 år og er således med til at sætte dagsordenen for konstruktionsfaget i Danmark. “Netop den videnstunge profil som Mads Nicolai bringer til AB Clausen, supplerer perfekt virksomhedens vision om at udbyde kompetencebaseret rådgivning, som er med helt fremme, når det kommer til de nyeste og innovative tiltag inden for byggeriet”, udtaler Ammar.

 

... stor faglig indsigt og et omfattende netværk

Store ambitioner

Ansættelsen af Mads Nicolai Jensen sker efter et år 2017, hvor AB Clausens aktiviteter har slået igennem på ordrebogen. Siden 2013 har AB Clausen vækstet fra 4 mand til i dag at tælle 34 ansatte og opgavernes størrelse er vokset proportionelt med antal ansatte. “Med Mads Nicolai som teknisk direktør er vi nu endnu bedre rustet til at gå efter større opgaver inden for renovering såvel som nybyggeri. Ydermere har Mads Nicolai de evner, som en leder skal have og har begge ben solidt plantet inden for byggefaget. Han har både stor faglig indsigt og et omfattende netværk. Han kender til vores rådgiveres opgaver og sidst, men ikke mindst, så har han stor erfaring med kontakten til byggeriets aktører, herunder bygherre, entreprenør og arkitekt. Han forstår vores kunders behov”, slutter Ammar Al-Temimi.

Tak for tilliden, Mads Nicolai. AB Clausen er glade for at have dig med ombord.

Har du spørgsmål til Mads Nicolai, kan han kontaktes via:
Mail: mnj@abclausen.dk
Telefon: 7199 2779

Mads Nicolai Jensen