Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:
  • FOKUS

    VI HAR FOKUS PÅ AT FINDE DEN BEDSTE LØSNING TIL KUNDEN UD FRA KUNDENS BEHOV, ØNSKER OG KRAV

  • ANSVAR

    VI TAGER ANSVAR FOR KVALITETEN AF VORES ARBEJDE OG LØSER VORES OPGAVER PROFESSIONELT OG SOM AFTALT MED KUNDEN

  • FAGLIGHED

    VI DYRKER VORES HØJE FAGLIGHED INDEN FOR KONSTRUKTIONER OG OPDATERER KONTINUERLIGT VORES VIDEN

AB Clausen +1 Kristoffer Krarup

AB Clausen ansætter ny Projektchef til at løfte virksomhedens kompetencer inden for tværfaglige samarbejder

Det er med stor glæde at AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører byder varmt velkommen til det nyeste medlem af familien der vil være bedst til konstruktioner, Kristoffer Krarup.

Kristoffer er uddannet bygningsingeniør med speciale inden for installationer i byggeri. Igennem de seneste år har han fungeret som både fagansvarlig og projektleder på flere nybygnings- og renoveringsprojekter i Orbicon og har stor erfaring med styring af projekter, lige fra programmering til afleveringsforretning. Med ansættelsen af Kristoffer styrker AB Clausen således virksomhedens kompetencer inden for tværfaglige samarbejder og Kristoffer vil være en vigtig brik i den fremtidige projektledelse når rollen som totalrådgivning løftes i samarbejde med underrådgivere inden for andre fagdiscipliner.

AB Clausens fokus er fortsat 100% rettet mod konstruktioner

Med ansættelsen af Kristoffer Krarup som Projektchef kunne man foranlediges til at tro, at virksomheden med mottoet Bedst til konstruktioner, åbner op for andre fagdiscipliner. Dette er imidlertid ikke tilfældet. Tværtimod. Administrerende direktør Ammar Al-Temimi uddyber “AB Clausen holder snuden i sporet og afviger ikke fra vores strategi om et 100% fokus på konstruktioner. Ansættelsen af Kristoffer er altså ikke et udtryk for, at vi ønsker at udvide vores rådgivningskompetencer eller åbne en installationsafdeling. Vores ræsonnement med ansættelsen bygger på en ambition om, at optimere på de stigende antal projekter som AB Clausen løfter i rollen som totalrådgiver. – Med en tværfaglig kompetence som Kristoffer, der har stor viden og erfaring med tværfaglig projektledelse, vil vi kunne løfte vores kvalitetssikring og projektstyring overfor bygherre. Og med Kristoffer ombord, kunne vi ikke have et bedre udgangspunkt”, afslutter Ammar Al-Temimi.

KristofferKrarup1

Hvorfor AB Clausen?

Ifølge hovedpersonen selv, er en af de afgørende årsager til, at han tog springet til AB Clausen, den iværksætterånd som virksomheden emmer af. “Jeg ser en stor mulighed i, at få lov til at udvikle et nyt forretningsområde i AB Clausen og være med til at påvirke virksomhedens retning. AB Clausen er i en rivende udvikling og at blive en del af den rejse tiltaler mig utrolig meget”, siger Kristoffer og fortsætter: “AB Clausen er anderledes end mange andre rådgivningsvirksomheder i Danmark, idet vi kun har fokus på konstruktioner. En kompetencebaseret rådgivning er normalen inden for entreprenørverden, men ikke noget vi ser inden for rådgivningsbranchen. Ikke desto mindre er jeg af den overbevisning, at det er den rette vej at gå. Med specialistkompetencer tilbyder vi vores kunder den optimale rådgivning og vi er i stand til at identificere de bedste ressourcer inden for et givent felt og dermed sikre, at vi finder de bedste til at løfte opgaven”.

En kompetence tæt på uddannelse og forskning

Kristoffers store interesse for energibesparende løsninger giver ham et indgående kendskab til den nyeste viden på området, hvilket underbygges i kraft af rollen som underviser og vejleder på DTU på kurser omhandlende installationer og energi inden for både nybyg og renovering. Kristoffer er ydermere formand for FRI Young Professionals, sidder i FRIs Byggefaglige Taskforce og kommer med et stort netværk på tværs af rådgivningsbranchen.

Tak for tilliden, Kristoffer. AB Clausen er glade for at have dig med ombord.

Spørgsmål til Projektchef Kristoffer Krarup via mail til kkr@abclausen.dk eller telefon 3030 8080. Spørgsmål til Administrerende direktør Ammar Al-Temimi via mail aht@abclausen.dk eller telefon 3030 8080