Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

AB Clausen +1 Johan Ulrik Reimers

AB Clausen A/S - Rådgivende Ingeniører har vokseværk og styrker kompetencecentret inden for bærende konstruktion med erfaren profil med stor international erfaring

AB Clausen byder velkommen til ny erfaren profil, senior konstruktionsingeniør Johan Ulrik Reimers. Johan har +15 års erfaring inden for mange forskelligartede byggeprojekter i både ind- og udland som projekterende konstruktionsingeniør og projektleder og har en bred erfaring med både fagledelse, projektering og design af stål- og betonkonstruktioner.

Erfaren profil med international erfaring

Johan har en international baggrund, hvor han har arbejdet over det meste af verden, bl.a. på Fillippinerne, i Saudi Arabien, Oman, Algeriet, Afghanistan og Grønland, hvor han eksempelvis har projekteret store prestige byggerier som King Abdulaziz Center for World Culture, et kultur- og undervisningsbygning på 100.000 m2 i Dhahran samt The Institute of Diplomatic Studies, et nybyggeri på 46.000m2, der skal tjene som en undervisningsinstitution for kommende diplomater i Saudi Arabien. I kraft af Johans alsidige CV på tværs af kulturer og landegrænser, har han udviklet en god forståelse for de forskellige – og til tider modsatrettede – interessenter i et byggeprojekt og formår at koordinere aktiviteterne imellem de mange aktører samt professionelt at varetage relationerne til bygherrens repræsentanter.

Administrerende direktør Ammar Al-Temimi glæder sig over ansættelsen af Johan som en værdifuld ressource i rejsen mod at blive bedst til konstruktioner i kraft af hans alsidige indsigt i en lang række forskellige konstruktionstyper og derigennem kendskab til en bred vifte af konstruktionsløsninger og statiske systemer som gør ham til et stærkt kort inden for nybyg såvel som renovering.

Hovedpersonen selv udtaler at AB Clausens specialisering i bærende konstruktioner tiltalte ham meget og da muligheden viste sig, var det ikke en vanskelig beslutning af tage springet til den Rødovrebaserede virksomhed. Johan glæder sig samtidig over det høje faglige niveau i AB Clausen i kombination med at beslutningsprocesserne er korte og bureaukratiet er en by i Rusland.

Johan indgår i AB Clausens afdeling KON2 som Senior konstruktionsingeniør og arbejder aktuelt på virksomhedens største renoveringsprojekt Post Hotel, hvor 25.400 m2 bevaringsværdig ejendom i hjertet af København undergår en omdannelse fra Centralpostkontor til luksus hotel.

2

Kontakt Johan Ulrik Reimers

Tak for tilliden

Tak for tilliden Johan. AB Clausen er glade for at have dig med ombord.
Spørgsmål til Johan Ulrik Reimers henvises telefon 4290 5284 eller mail jur@abclausen.dk