Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

AB Clausen +1 Christian Wittrup

AB Clausen ansætter ny forretningschef med stor teknisk viden og ledelsesmæssig erfaring

AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører er vækstet markant de sidste par år. Dette understreges blandt andet af to gazellekåringer samt en voksende medarbejderstab som i dag tæller 35 fastansatte. Nu ansættes ny forretningschef til at styrke udviklingen internt såvel som eksternt.

Senest har AB Clausen ansat Mads Nicolai Jensen som teknisk direktør med henblik på at styrke de faglige kompetencer og nu byder virksomheden velkommen til Christian Wittrup som skal varetage rollen som forretningschef.

Christian har en baggrund som civilingeniør og har igennem 8 år været ansat i Hilti hvor han har fungeret som henholdsvis teknisk ansvarlig samt salgschef og varetaget den interne salgsoplæring. Ydermere har Christian erfaring fra GEO som projektleder indenfor jord- og grundvandsprojekter. For 2 år siden blev Christian selvstændig rådgiver i byggebranchen med egen virksomhed. Udover et omfattende netværk, teknisk viden og kendskab til branchen, har Christian således en stor ledelsesmæssig erfaring som vil komme AB Clausen til gode.

Administrerende direktør i AB Clausen, Ammar Al-Temimi, ser meget frem til det kommende samarbejde med Christian, som vil indgå som et aktivt medlem i den øverste ledelse. “Vi har som et formuleret mål i AB Clausen, at vi vil være bedst til konstruktioner. Og med Christian om bord får vi en ressource som kan være medvirkende til at understøtte væksten i virksomheden.” Udover titlen som civilingeniør, er Christian uddannet HD (O) i Organisation og Ledelse og har stor erfaring med organisations- og medarbejderudvikling .”Vi får altså en kompetence der kan bidrage med sin store erfaring inden for byggefaget i kombination med sin viden inden for organisationsudvikling”, siger adm. dir. Ammar Al-Temimi.

Christian Wittrup

Store Ambitioner

Ansættelsen af Christian Wittrup sker efter et år 2017, hvor AB Clausen har fået flere større ordre inden for nybyg- såvel som renovering og ambitionen er at fortsætte væksten. Virksomheden har således også i pipeline at ansætte 5 nye konstruktionsingeniører inden for de kommende måneder. Se stillingsopslaget her.

Tak for tilliden, Christian. AB Clausen er glade for at have dig med ombord.

Har du spørgsmål til Christian, kan han kontaktes via mail: chw@abclausen.dk eller telefon: 3030 8080

Christian Wittrup