AB Clausen +1 - Charlotte Skaarup

AB Clausen +1 - Charlotte Skaarup

“Jeg tror på, at jeg kan gøre en forskel!”

AB Clausen har igennem det sidste lange stykke tid lidt af vokseværk. Idag tæller vi + 25 mand og har indfundet os i vores nye, større lokaler på Valhøjs Alle 176. For nyligt blev vokseværket understreget med en Gazellepris anno 2016. Som resultat af vores udvikling har vi nu udvidet teamet med Charlotte Skaarup.  

Charlotte startede som sekretær hos AB Clausen – Rådgivende Ingeniører d. 1. februar og har allerede taget huset med storm. Med sit humør, gåpåmod og positive sind bidrager hun til den gode stemningen i huset. Hun vil således også være stemmen i telefonen når kunder og samarbejdspartnere ringer eller ansigtet der tager imod gæster på vores adresse. Tag derfor godt imod hende!

Charlotte har en baggrund som kontoruddannet fra politiet, hvor hun igennem 18 år har arbejdet med udvikling, ledelse og uddannelsestiltag. Hun har bred erfaring med at supportere ledelsen og løfte administrative- og marketingrelaterede opgaver og trives med en stor diversitet i hverdagen. Af samme årsag er vi utrolig glade for, at Charlotte valgte at blive en del af AB Clausen. hvor hun bl.a. skal afhjælpe ledelsen, så de får frigivet tid fra administrative opgaver og istedet kan fokusere på kunderne.

Jeg har set utrolig meget frem til at blive en del af AB Clausen. Det tiltaler mig, at blive del af en mellemstor, privat virksomhed i vækst, hvor tingene går stærkt og der er en stor afveksling i opgaverne. Jeg er sikker på, at jeg kan gøre en forskel her i huset.

Tak for tilliden, Charlotte. Vi er glade for, at have dig med ombord!

Tilbage til nyheder