AB Clausen +1 Andreas Klauber

AB Clausen +1 Andreas Klauber

“Det er fedt at være en del af en virksomhed, som tænker ud af boksen og har ambition om at være innovative inden for branchen”

Hos AB Clausen A/S – Rådgivende Ingeniører har vi fornøjelsen af, at byde endnu en kollega, Andreas Klauber, varmt velkommen.

Andreas Klauber startede som konstruktionsingeniør hos AB Clausen i juli 2017. Han er imidlertid et kendt ansigt i huset, da Andreas har været en del af AB Clausen siden han i januar 2016 startede som praktikant, som en del af hans uddannelsesforløb på Danmarks Tekniske Universitet, DTU. Efter en veloverstået praktikperiode på fem måneder, blev Andreas tilbudt en stilling som studiemedhjælper, mens han afsluttede sine studier som ingeniør. Som prikken over I’et samarbejdede Andreas med AB Clausen i forbindelse med sit afgangsprojekt om Stabilitet i Småhuse, hvor AB Clausens projektleder og konstruktionsingeniør Burak Demirci fungerede som vejleder på projektet.

Andreas er tilknyttet PF-afdelingen og arbejder til dagligt med blandt andet statisk dokumentation, projektering af mindre byggerier, renoveringsopgaver og til- og ombygninger. Her kommer Andreas’ baggrund som tømrer til gavn, idet det “giver mig en hands-on forståelse af de udfordringer som er ude på den aktuelle byggeplads. Det var også en af årsagerne til, at jeg ønskede at videreuddanne mig fra tømrer til ingeniør: jeg var nysgerrig for, at forstå de bagvedliggende principper ved byggeriet. Og den forståelse har jeg fået nu.” En fortid som deltidsbrandmand i Århus Brandvæsen har endvidere vist sig, at være værdifuld i arbejdet som konstruktionsingeniør i forbindelse med udarbejdelse af brandteknisk dokumentation.

Andreas drømmer om, at arbejde med renoveringsopgaver af historiske bygninger. Blandt andet projekteringen af Fasangården, en større renoveringssag som AB Clausen fornylig har vundet, følger Andreas tæt. “Det, at være med til at bevare og restaurere kulturelle og historiske bygningsværker tiltaler mig utrolig meget. – At få lov til at sætte et lille fingeraftryk på en del af den historiske arkitektur som vi alle sammen har glæde af til dagligt“. AB Clausens kompetencebaserede profil med speciale i konstruktioner er således også en tilgang, som Andreas føler sig tilpas i. “Der er et meget højt fagligt niveau blandt ingeniørerne. De er dygtige og jeg lærer hele tiden nyt. Det er spændende at være en del af en specialistvirksomhed, der hele tiden er klar på at udfordre de traditionelle løsninger og tænke ud af boksen.

Tak for tilliden, Andreas. Vi er glade for, at have dig med ombord!

Har du spørgsmål til Andreas kan han kontaktes via mail eller telefon:

Andreas Klauber
akl@abclausen.dk
Tlf.: 25 94 28 54